Μενού
Το Καλάθι σας

Salamat Asian Market Blog RSS Feed

23 Aug Ασιατικό ... Λεξικό ! Vol. 1
0 126
Όταν λαχταράτε ασιατικό φαγητό, σκέφτεστε αμέσως το delivery. Τι θα γινόταν αν σας λέγαμε ότι θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρόνο παράδοσης και χρήματα και να φτιάξετε μερικά από τα πιο αγαπημένα σα..
22 Aug Tofu Vs Tempeh
0 178
Tofu vs Tempeh Το τόφου και το τέμπε είναι και οι δύο μορφές της σόγιας. Ανεξάρτητα από το αν είστε χορτοφάγοι, αυτές οι αυξανόμενης ζήτησης πηγές φυτικής πρωτεΐνης μπορούν να γίνουν θρεπτικά συστατικ..
26 Jul Kορεάτικες πάστες : Doenjang, Gochujang, Ssamjang και πως θα αναβαθμίσουν το γεύμα σας!
0 443
KOREAN PASTES Οι κορεατικές πάστες είναι κοινές βασικές πρώτες ύλες στην κορεατική κουζίνα, επειδή απλώς μεταφέρουν σχεδόν οποιοδήποτε κορεάτικο πιάτο σε άλλο επίπεδο, ιδιαίτερα όσον αφορά τη γεύση. Μ..
24 Jun Γιατί όμως ιαπωνικά μαχαίρια;
admin 0 453
   Εάν τα συστατικά θεωρούνται η «ψυχή» του φαγητού, τότε τα μαχαίρια   αποτελούν σίγουρα το «σώμα» της προετοιμασίας και της εκτέλεσης του εκάστοτε πιάτου. Ως εργαλεία της πιο κοπιώδους και συνάμα πι..
14 Jun Gyoza vs Mandu vs Shumai
0 381
Τα dumplings είναι πουγκάκια ζύμης γεμάτα με γλυκιά ή αλμυρή γέμιση και υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σε όλο τον κόσμο.Απλά αλλά πολύπλοκα, είναι απείρως προσαρμόσιμα και αποτελούν γευστικά πιάτα σε..
31 May Μπορεί η κατανάλωση πικάντικων φαγητών να μας δροσίσει σε μια ζεστή μέρα;
0 609
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι πολιτισμοί στις πιο ζεστές τοποθεσίες στη γη τρώνε ζεστά και πικάντικα φαγητά; Γιατί οι άνθρωποι στην Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδία, την Αφρική, Κεντρική και Νότια Αμερ..
17 May Q & A : 5 από τις πιο συχνές ερωτήσεις σας ! Vol. 2
0 559
                                                                                                   Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε σε κάποιες από τις πιο συχνές ερωτήσεις σας! Vol.2Τι είναι το Panko και ποι..
03 May Σωστή ψύξη τροφίμων !
0 638
Είτε βάζετε τρόφιμα στο ψυγείο, στην κατάψυξη ή στο ντουλάπι, έχετε πολλές ευκαιρίες να αποτρέψετε τροφιμογενείς ασθένειες.Ο στόχος είναι να μην αρρωστήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από μικροοργα..
30 Mar Γαρίδες με τσίλι και σκόρδο!
30 Mar Egg Foo Young Κινέζικη ομελέτα!
23 Mar Οδηγός για Ασιατικά νούντλς!
0 1690
Τα ασιατικά νούντλς χωρίζονται ευρέως σε τρεις τύπους:  νούντλς από σιτάρι, νούντλς ρυζιού και “glass” νούντλς . Μάθετε περισσότερα για κάθε τύπο παρακάτω, για τα πιο δημοφιλή παραδείγματα του καθενό..
03 Mar Σολομός με λαχανικά και dressing τζίντζερ με σουσάμι!
03 Mar Poke bowl με τόνο!
03 Mar Γαρίδες με τσίλι και σκόρδο!
03 Mar Πάστα μαύρου φασολιού!
01 Mar Matcha tea, το αυθεντικό Ιαπωνικό τσάι!
0 2290
Τι είναι το Matcha;Το Matcha είναι μια μορφή πράσινου τσαγιού σε σκόνη. Για αιώνες, το matcha το απολαμβάνουν στην Ιαπωνία. Πρώτα από τους ευγενείς και αργότερα έγινε ρόφημα το οποίο όλος ο πληθυσμός ..
01 Mar Γιατί χρειάζομαι μια ηλεκτρική ρυζιέρα?
0 892
Αξίζει μια ηλεκτρική ρυζιέρα; Μπορεί να κάνει περισσότερα από το να μαγειρέψει ρύζι; Χρειάζεστε μια ρυζιέρα για να φτιάξετε τέλειο ρύζι; Πώς λειτουργούν; Έχουμε τις απαντήσεις!                 Η λειτο..
17 Feb Q & A : 5 από τις πιο συχνές ερωτήσεις σας !
0 630
Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε σε κάποιες από τις πιο συχνές ερωτήσεις σας!    Τι διαφορά έχουν οι Κινέζικες με τις Ιαπωνικές σάλτσες σόγιας? Οι σάλτσες σόγιας κινέζικου τύπου συνήθως παρασκευάζονται για μ..
10 Feb Διαφορετικά είδη ξυδιού και πως να τα χρησιμοποιήσετε!
0 997
Η λέξη vinegar (ξύδι) προέρχεται από το γαλλικό «vin aigre» ή ξινό κρασί.Ορίζεται ως υγρό κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση και περιέχει μια καθορισμένη ποσότητα οξικού οξέος και νερού. Το ξύδι είναι..
04 Feb Σούπα με soba noodles!
04 Feb Ιαπωνικό curry με ρύζι!
04 Feb Κορεάτικο Bibimbap!
04 Feb Nasi Goreng!
04 Feb Takoyaki χωρίς ειδικό τηγάνι!
01 Feb Gimbap Κορεάτικα ρολάκια ρυζιού!
01 Feb Gyoza με χοιρινό και λαχανικά!
31 Jan Βιετναμέζικη σούπα Pho
31 Jan Ινδονησιακά Mie goreng noodles!
31 Jan Bao Buns με χοιρινό και λαχανικά!
31 Jan Χειροποίητο Naan!
30 Jan Ένας πλήρης οδηγός για τα μπαχαρικά !
0 1119
Ένα μπαχαρικό, γνωστό και ως αρωματικό ή καρύκευμα, είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται για να αρωματίσει τα τρόφιμα. Προέρχεται από ένα αποξηραμένο φυτό, συνήθως από σπόρους, φλοιό ή μέρος ρίζας, αλέ..
30 Jan Σαμόσα με κιμά κοτόπουλο!
27 Jan Όλα για το αγαπημένο μας κάρυ !
0 606
Τι είναι κάρυ?Το κάρυ προέρχεται από την κουζίνα της   Ινδικής υποηπείρου και η λέξη προέρχεται από την ινδική Ταμίλ λέξη «Kari» που σημαίνει σάλτσα ή σούπα που τρώγεται με ρύζι.  Πάστα ή Σκόνη κάρυ?..
21 Jan Κίμτσι, η υπερτροφή από την Κορέα!
0 819
Τι είναι το κίμτσι λοιπόν;   “Κίμτσι” είναι ουσιαστικά η διαδικασία στην οποία τα λαχανικά έχουν αλατιστεί, καρυκευτεί και ζυμωθεί , η οποία ήταν αρχικά ένας τρόπος διατήρησης των λαχανικών για τους..
21 Jan Πίτες με πάπια Πεκίνου και λαχανικά!
17 Jan Miso Ramen - Ιαπωνική σούπα με πάστα miso και κοτόπουλο!
Εμφάνιση 1 έως 36 από 118 (4 Σελ.)