Επιλεγμένα, υψηλής ποιότητας μαύρα φασόλια που στεγνώνουν φυσικά για 30-45 ημέρες, τα φασόλια Yang Jiang συνδυάζουν τις παραδοσιακές με τις σύγχρονες τεχνικές. Μετά από δευτερογενή ζύμωση και προσεκτική επιλογή, μπορεί να διατηρηθεί η καλύτερη γεύση των αλατισμένων φασολιών. Διαθέτουν παραδοσιακή αυ..
Τα αποφλοιωμένα φασόλια mung χρησιμοποιούνται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην ινδική κουζίνα. Το Golden Chef Shelled Mung Beans είναι ιδανικά για την προετοιμασία διαφόρων πιάτων dal. Αυτά τα φασόλια mung είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους χορτοφάγους και αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών. Τα ινδ..
Τα πράσινα φασόλια mung χρησιμοποιούνται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην ασιατική κουζίνα. Οι φύτρες τους, αποτελούν τη βάση των πιάτων με λαχανικά και της μαγειρικής με γουόκ. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αλεύρι από αυτά τα φασόλια, το οποίο είναι απαραίτητο για την παραγωγή glass noodle..
Τα πράσινα φασόλια mung χρησιμοποιούνται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην ινδική κουζίνα. Οι φύτρες τους, αποτελούν τη βάση των πιάτων με λαχανικά και της μαγειρικής με γουόκ. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αλεύρι από αυτά τα φασόλια, το οποίο είναι απαραίτητο για την παραγωγή νούντλς από γυ..
Η σόγια είναι μια από τις παλαιότερες και πιο σημαντικές καλλιέργειες και είναι απαραίτητες στην ασιατική κουζίνα.Όπως κάθε άλλο αποξηραμένο φασόλι, μπορείτε να μαγειρέψετε σπόρους σόγιας στο μάτι της κουζίνας, σε χύτρα ταχύτητας ή ακόμα και σε slow cooker (κατσαρόλα).Χρησιμοποιήστε τα βραστά ..
Τα μαύρα φασόλια είναι σπόροι σόγιας που έχουν υποστεί ζύμωση που είναι πολύ δημοφιλείς στην ταϊλανδέζικη και κινεζική κουζίνα. Τα μαύρα φασόλια Thai Dancer είναι ελαφρώς καυτά, γλυκά και αλμυρά ταυτόχρονα. Στην κινέζικη μαγειρική, τα φασόλια αλέθονται και χρησιμοποιούνται κυρίως ως πρόσθετο καρύκευ..
Τα φασόλια Alubia είναι ένας τύπος ξηρών σπόρων φασολιών, κοινώς γνωστοί ως "λευκό Rajma" λόγω της ομοιότητάς του με τα κόκκινα φασόλια ή rajma.Τα φασόλια Alubia λευκού χρώματος και εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για χορτοφάγους. Τα φασόλια Alubia είναι εξαιρετικά ευέλικτα για να φτιάξετε νόστιμα ι..
Οι φακές και τα φασόλια είναι βασικό συστατικό της ινδικής κουζίνας και πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.Το κιτρινωπό TRS Mung Dal (Split Mung Lentils) είναι πολύ κατάλληλο για την προετοιμασία πιάτων dal. Τα ινδικά dosas (τραγανή τηγανίτα) φτιάχνονται επίσης με αλεύρι από φασόλια μάνγκ . ..
Οι φακές είναι βασικό συστατικό της ινδικής κουζίνας και πολύ πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.Το TRS Urid Dal είναι ιδανικά για όλα τα είδη πιάτων dal, για την παρασκευή vada (τηγανητό σνακ σε σχήμα ντόνατ) και dosa (τραγανό τηγανίτα). Επειδή οι φακές urid έχουν τον ίδιο χρόνο μαγειρέμα..
Τα κόκκινα φασόλια, γνωστά και ως φασόλια adzuki, είναι όσπρια και σχετίζονται με τα φασόλια mung.Τα πλούσια σε πρωτεΐνες φασόλια χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή πάστας κόκκινων φασολιών (ή "anko" στα ιαπωνικά) στην κινέζικη, ιαπωνική και ταϊλανδέζικη κουζίνα. Αυτό είναι ένα δημοφιλές συνοδ..
Το αρωματισμένο σουσάμι με καπνιστή γεύση, είναι μια τέλεια επικάλυψη για μαγειρεμένο ρύζι, σασίμι, σούσι, σαλάτες, θαλασσινά και μπάρμπεκιου κ.λπ.Ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε τη γεύση του φαγητού και να το κάνετε πιο νόστιμο από ποτέ!Φτιαγμένο από τους καλύτερους σπόρους σουσαμιού, οι σπόρ..
Το αρωματισμένο σουσάμι με γεύση γουασάμπι, είναι μια τέλεια επικάλυψη για μαγειρεμένο ρύζι, σασίμι, σούσι, σαλάτες, θαλασσινά και μπάρμπεκιου κ.λπ.Ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε τη γεύση του φαγητού και να το κάνετε πιο νόστιμο αλλα και πικάντικο από ποτέ!Φτιαγμένο από τους καλύτερους σπόρου..
Το αρωματισμένο σουσάμι με γεύση σκόρδο, είναι μια τέλεια επικάλυψη για μαγειρεμένο ρύζι, σασίμι, σούσι, σαλάτες, θαλασσινά και μπάρμπεκιου κ.λπ.Ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε τη γεύση του φαγητού και να το κάνετε πιο νόστιμο αλλα και πικάντικο από ποτέ!Φτιαγμένο από τους καλύτερους σπόρους σ..
Το αρωματισμένο σουσάμι με γεύση σάλτσας σόγιας, είναι μια τέλεια επικάλυψη για μαγειρεμένο ρύζι, σασίμι, σούσι, σαλάτες, θαλασσινά και μπάρμπεκιου κ.λπ.Ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε τη γεύση του φαγητού και να το κάνετε πιο νόστιμο από ποτέ!Φτιαγμένο από τους καλύτερους σπόρους σουσαμιού, ο..
Το Gomashio είναι ένα μείγμα από μαύρο σουσάμι και αλάτι. Tο κύριο χαρακτηριστικό του gomashio είναι πως είναι φτιαγμένο από ολόκληρο καβουρδισμένο μαύρο σουσάμι που είναι αρωματικό και τραγανό, καθώς και με μεγάλες νιφάδες αλατιού.Η ισχυρή και καβουρδισμένη γεύση του μαύρου σουσαμιού ενισχύεται από..
Το Annatto είναι ο σπόρος ή το εκχύλισμα του δέντρου achiote.Οι σπόροι μπορούν να αλεσθούν σε σκόνη, να μετατραπούν σε πάστα ή να εγχυθούν σε λάδι. Εμπορικά, οι σπόροι και η σάρκα επεξεργάζονται για την παραγωγή χρώματος τροφίμων.Προσθέτει μια γήινη, κάπως γλυκιά και πικάντικη, ελαφρώς καπνιστή γεύσ..
Οι σπόροι Ajwain ή Carom είναι ένα εξαιρετικό μπαχαρικό για σνακ από ζύμη ρεβιθιών όπως το Pakora. Έχει ελαφρώς πικρή γεύση και το άρωμα θυμίζει θυμάρι. Λέγεται επίσης ότι μπορεί να προάγει την πέψη.Χρησιμοποιούνται σε μικρές ποσότητες και μαγειρεύονται σχεδόν πάντα. Ο καλύτερος τρόπος για να μαγειρ..
Το TRS Brown Mustard Seed αποτελείται από μικρούς στρογγυλούς σπόρους του φυτού μουστάρδας που έχουν μια καυτή και ξηρή γεύση. Κατά τη διαδικασία άλεσης αναπτύσσεται πλήρως η έντονη γεύση των σπόρων. Η μουστάρδα είναι ιδανική για καρύκευμα όλων των ειδών πιάτων. Στην Ινδία και το Πακιστάν, η μουστάρ..
Τα φυστίκια κεμίρι χρησιμοποιούνται συχνά σε κάρυ ή στιφάδο όταν πρόκειται για μαλαισιανή, ινδονησιακή ή ακόμα και στην κουζίνα της Σιγκαπούρης.Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε λάδι συμβάλλει στο να γίνει πιο πηχτή η σάλτσα στα κάρυ και τα μαγειρευτά. Τα φυστίκια κεμίρι προστίθενται στις πάστες τσίλι ..
Το φαγόπυρο ανήκει σε μια ομάδα τροφών που συνήθως ονομάζονται ψευδοδημητριακά. Τα ψευδοδημητριακά είναι σπόροι που καταναλώνονται ως σπόροι δημητριακών αλλά δεν αναπτύσσονται σε χόρτα. Άλλα κοινά ψευδοδημητριακά περιλαμβάνουν την κινόα και τον αμάρανθο.Παρά το όνομά του στα αγγλικά (buckwheat) , το..