Μενού
Το Καλάθι σας

Σχετικά με μας

Το Salamat Asian Market είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στις αρχές του 1992. Το 2019 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα της στο Νέο Ψυχικό,Λεωφόρος Δημοκρατίας 3.

Εξαρχής αναγνωρίστηκε ως πρωτοπόρος στα ασιατικά τρόφιμα στην ελληνική αγορά και έλαβε την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Τα καταστήματα ειδικέυονται και προσφέρουν μία ευρεία γκάμα ασιατικών προϊόντων από διάφορες χώρες.

Στόχος μας από την αρχή, ήταν και παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και η διάθεση αυθεντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας από την Άπω Ανατολή σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το κατάστημα μας είναι γνωστό για την ποιότητα και την γκάμα προϊόντων που διαθέτει και αυτό επιβεβαιώνεται από τους πελάτες μας από το 1992 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στα ράφια μας, όπως και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop μας), www.salamat.gr , θα βρείτε μία σειρά από πρώτες ύλες και προϊόντα ασιατικής διατροφής όπως έτοιμες σάλτσες, ζυμαρικά, καρυκεύματα, εξωτικά φρούτα, λαχανικά και πολλά άλλα είδη που προέρχονται από την Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Μαλαισία, Κορέα, Βιετνάμ και Κίνα. Πρόσφατα προστέθηκαν στα ράφια μας και προϊόντα από την Αραβία και την Τουρκία.