Μενού
Το Καλάθι σας

Ζάχαρη καρύδας

Κωδικός Προϊόντος: 16959 Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Η ζάχαρη φοίνικα είναι το πιο δημοφιλές είδος ζάχαρης της ασιατικής κουζίνας. Το Jeeny's Palm Sugar παράγεται από 100% φυσικό χυμό φοίνικα και συσκευάζεται σε ρολά. Αυτά τα ρολά πρέπει να μειωθούν σε μέγεθος πριν από τη χρήση. Χρησιμοποιήστε το Jeeny's Palm Sugar για την παρασκευή φιλιππινέζικων κέι..
3.38€
Χωρίς ΦΠΑ:2.99€
Κωδικός Προϊόντος: L6077 Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Gula Djawa - Ζάχαρη Ιάβας 250 γραμμάρια. Gula Djawa είναι το όνομα για τη ζάχαρη φοίνικα, η οποία εξάγεται στην Java. Η ζάχαρη έχει ελαφριά γεύση καραμέλας, αλλά είναι λιγότερο γλυκιά από την κρυσταλλική μας ζάχαρη. Το gula Djawa χρησιμοποιείται σε πολλά ινδονησιακά πιάτα...
2.38€
Χωρίς ΦΠΑ:2.11€
Κωδικός Προϊόντος: TM1701 Διαθεσιμότητα: Προσωρινά Μη Διαθέσιμο
ΖΑΧΑΡΗ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 454g COCK..
2.98€
Χωρίς ΦΠΑ:2.64€
Κωδικός Προϊόντος: 11396 Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Η ζάχαρη κοκοφοίνικα εξάγεται από τον φυσικό χυμό των φοινίκων και έχει μια απαλή, καραμελένια και λιγότερο γλυκιά γεύση από την καστανή ή τη λευκή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Το Thai Dancer Sliced Palm Sugar διαμορφώνεται σε μικρά στρογγυλεμένα κέικ και πρέπει να μειωθεί σε μέγεθος πριν από τη χρήση. ..
1.58€
Χωρίς ΦΠΑ:1.40€
Κωδικός Προϊόντος: 16104 Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Η rock sugar είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στις ασιατικές κουζίνες. Είναι λιγότερο γλυκιά από έναν συγκρίσιμο όγκο κρυσταλλικής, λευκής επιτραπέζιας ζάχαρης, καθιστώντας το ιδανικό, ήπιο γλυκαντικό για πολλά ποτά και πιάτα.Στην Κίνα, χρησιμοποιείται για να γλυκάνει το τσάι από χρυσάνθεμο, καθώς και στ..
3.48€
Χωρίς ΦΠΑ:3.08€
Κωδικός Προϊόντος: 17027 Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Η ταχέως διαλυόμενη σκόνη ζάχαρης καρύδας μπορεί να αντικαταστήσει τη λευκή ή την καστανή ζάχαρη σε μια συνταγή. Είναι κοντά στη μαύρη ζάχαρη, καθώς έχει μια ελαφρά καραμελωμένη γεύση.Συσκευασμένο σε ανακυκλώσιμα πλαστικά δοχεία. Κάνει την έκχυση χωρίς χάος και η αγαπημένη σας ζάχαρη διατηρείται καθ..
4.28€
Χωρίς ΦΠΑ:3.79€
ΣΚΟΝΗ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ 300g JEENY'S
-10 %
Κωδικός Προϊόντος: 17028 Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Η ταχέως διαλυόμενη ζάχαρη φοίνικα της Jeeny έχει ευχάριστα ήπια γεύση με μια ελαφριά νότα καραμέλας και λιγότερο γλυκιά γεύση από τη λευκή ή την καστανή ζάχαρη. Το βολικό καπάκι βοηθά στην έκχυση χωρίς χάος και η αγαπημένη σας ζάχαρη διατηρείται καθαρή και φρέσκια.Συσκευασμένη σε ανακυκλώσιμα πλαστ..
3.85€ 4.28€
Χωρίς ΦΠΑ:3.41€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)