Μενού
Το Καλάθι σας

Πολιτική επιστροφών

Ο χρήστης δύναται να αξιώσει την επιστροφή προϊόντων γιατί δεν είναι αυτά που είχαν παραγγελθεί από τον ίδιο. Απαραίτητη προϋπόθεση -σε κάθε περίπτωση- είναι το επιστρεφόμενο είδος να έχει άθικτη και πλήρη τη συσκευασία του.


Για την επιστροφή των προϊόντων ο χρήστης υποχρεούται να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών SALAMAT στο τηλέφωνο 210 77 96 766, να δώσει τα στοιχεία της παραγγελίας του και να ζητήσει την επιστροφή συγκεκριμένων προϊόντων. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από εταιρία κούριερ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.


Τα ηλεκτρικά σκεύη καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα μέσω της απόδειξης αγοράς του SALAMAT. Το SALAMAT έχει την ευθύνη να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει οποιαδήποτε συσκευή φέρει ελάττωμα και έχει αγοραστεί μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η εγγύηση καλύπτει μόνο τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και σε καμία περίπτωση δεν θα αντικατασταθούν σπασμένα ή κατεστραμμένα εξαρτήματα από το SALAMAT.


Για την επιστροφή ηλεκτρικών σκευών, ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών SALAMAT στο τηλέφωνο 210 77 96 766 και να δώσει τα στοιχεία της παραγγελίας του. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από εταιρία κούριερ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.