Μενού
Το Καλάθι σας

Πληροφορίες Αποστολής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα έξοδα αποστολής αναφέρονται κατά την εκτέλεση και πριν την οριστική εκτέλεση της παραγγελίας. Το συνολικό ποσό που θα υπολογισθεί με βάση τα παραπάνω εμφανίζεται αυτόματα μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει την συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας παραγγελίας υποδηλώνοντας τον τόπο και τον τρόπο αποστολής (εκτός αντικαταβολής). Υποβολή της παραγγελίας συνεπάγεται την αποδοχή των αντίστοιχων εξόδων.

Τυχόν επιπλέον έξοδα που θα προκύψουν είτε από λανθασμένη ή ασαφή διεύθυνση  αποστολής, είτε από απουσία  του πελάτη, είτε από τυχόν άρνηση παραλαβής κατά την παράδοση είτε μη έγκαιρης παρουσίας ή/και παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη κατά τη συμφωνημένη παράδοση επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη και υποχρεούται να τα αποδώσει αμελλητί στον μεταφορέα.

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 09:00 πμ μέχρι 17:00 μμ για την Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράδοση Σάββατο γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με επιπλέον επιβάρυνση / χρέωση.

Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου απαιτούνται περισσότερες εργάσιμες ημέρες για την παράδοση με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα.

 


● ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Για αποστολή με παράδοση εντός 1-2 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2.98€ μέχρι τα 5 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,62€.

 ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς και νησιωτικούς προορισμούς με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών η χρέωση διαμορφώνεται στα 3.35€ μέχρι τα 5 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0.99€.

● ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 1.50€ ανα αποστολή.

 

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Αν και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται παραγγελίες όλο το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα, η επεξεργασία και οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες ενώ δεν παραδίδουμε τις αργίες. Επεξεργαζόμαστε αυθημερόν κάθε παραγγελία που καταχωρείται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έως τις 15.00μ.μ. Ως εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι ημέρες απο Δευτέρα εώς και Παρασκευή εκτός των επίσημων αργιών. Οι ώρες λειτουργίας της εργάσιμης ημέρας είναι απο τις 9.00π.μ έως και τις 15.00μ.μ


Παραλαβή απο το κατάστημα

Οι παραλαβές απο τα φυσικά μας καταστήματα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο ελάχιστος χρόνος παραλαβής είναι σε 20' λεπτά.


Προϊόντα σε ειδική έκπτωση

Τα προϊόντα σε ειδική έκπτωση ενδέχεται να έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης.