Μενού
Το Καλάθι σας

Πληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αποστολές γίνονται με τις παρακάτω ταχυμεταφορικές (κούριερ):

  • ACS

  • Courier Center

Οι τιμοκατάλογοι διαμορφώνονται από τον τρόπο πληρωμής και τις ογκομετρικές προδιαγραφές των εξόδων αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής αναφέρονται κατά την εκτέλεση και πριν την οριστική εκτέλεση της παραγγελίας. Το συνολικό ποσό που θα υπολογιστεί με βάση τα παραπάνω εμφανίζεται αυτόματα μόλις ο χρήστης συμπληρώσει τα πεδία της φόρμας παραγγελίας υποδηλώνοντας τον τόπο και τον τρόπο αποστολής (εκτός αντικαταβολής).

Υποβολή της παραγγελίας συνεπάγεται την αποδοχή των αντίστοιχων εξόδων.

Τυχόν επιπλέον έξοδα που θα προκύψουν είτε από λανθασμένη ή ασαφή διεύθυνση αποστολής, είτε από απουσία του πελάτη, είτε από τυχόν άρνηση παραλαβής κατά την παράδοση είτε μη έγκαιρης παρουσίας ή/και παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη κατά τη συμφωνημένη παράδοση επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη και υποχρεούται να τα αποδώσει αμελλητί στον μεταφορέα.

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 09:00 πμ μέχρι 17:00 μμ για την Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Για αποστολή με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2.98€ μέχρι τα 5 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,62€.

ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς και νησιωτικούς προορισμούς με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών η χρέωση διαμορφώνεται στα 3.35€ μέχρι τα 5 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0.99€.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 1.50€ ανα αποστολή.

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Αν και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται παραγγελίες όλο το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα, η επεξεργασία και οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες ενώ δεν παραδίδουμε τις αργίες. Κάθε παραγγελία που καταχωρείται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επεξεργάζεται αυθημερόν ή τουλάχιστον σε χρονικό διάστημα μιας μέρας, καθ’ αναλογία της εκάστοτε παραγγελίας. Παραγγελίες εντός του Σαββατοκύριακου ή τριήμερων αργιών ενδέχεται να δεχτούν επεξεργασία 1 ή 2 εργάσιμων ημερών.


Ως εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή εκτός των επίσημων αργιών. Οι ώρες λειτουργίας της εργάσιμης ημέρας είναι απο τις 9.00π.μ έως και τις 15.00μ.μ


Παραλαβή από το κατάστημα

Οι παραλαβές από τα φυσικά μας καταστήματα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Προϊόντα σε προσφορών

Τα προϊόντα σε προσφορά ενδέχεται να έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης.