Το σουσάμι είναι ένα από τα παλαιότερα καλλιεργούμενα φυτά στην Ασία και έχει μακρά παράδοση στην ασιατική διατροφική κουλτούρα.Το σησαμέλαιο Lee Kum Kee εξάγεται από καβουρδισμένο σουσάμι και έχει μια πολύ ωραία γεύση ξηρού καρπού. Μπορεί να μαγειρευτεί σε δυνατή φωτιά και είναι ιδιαίτερα καλό για ..
Το σησαμέλαιο χρησιμοποιείται κυρίως στην ασιατική κουζίνα για καρύκευμα κρύων πιάτων λόγω της αρωματικής του γεύσης ξηρών καρπών. Το σησαμέλαιο Amoy εξάγεται από καβουρδισμένους σπόρους σουσαμιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ντρέσινγκ για σαλάτες, μαρινάδες ή για τηγανητές πατάτες..
Το ευέλικτο σησαμέλαιο είναι απαραίτητο στην καθημερινή ασιατική μαγειρική. Το σκούρο σησαμέλαιο Oh Aik Guan παρασκευάζεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του σουσαμιού.Αυτό το λάδι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ και βιταμίνη Α και Ε, είναι ιδανικό για συνταγές stir-fry με ψάρι, κρέας ή λαχανικά και για..
Το ευέλικτο σησαμέλαιο είναι απαραίτητο στην καθημερινή ασιατική μαγειρική. Το σκούρο σησαμέλαιο Oh Aik Guan παρασκευάζεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του σουσαμιού.Αυτό το λάδι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ και βιταμίνη Α και Ε, είναι ιδανικό για συνταγές stir-fry με ψάρι, κρέας ή λαχανικά και για..
Το ευέλικτο σησαμέλαιο είναι απαραίτητο στην καθημερινή ασιατική μαγειρική. Το σκούρο σησαμέλαιο Oh Aik Guan παρασκευάζεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του σουσαμιού.Αυτό το λάδι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ και βιταμίνη Α και Ε, είναι ιδανικό για συνταγές stir-fry με ψάρι, κρέας ή λαχανικά και για..
Το Double Pagoda White Sesame Oil είναι παρασκευασμένο από φυσικούς σπόρους σουσαμιού. Το λευκό σησαμέλαιο έχει πιο ήπια, ουδέτερη γεύση από το σκούρο σησαμέλαιο και είναι καλό για μαγείρεμα.Το ψυχρής έκθλιψης, ακατέργαστο λάδι έχει μια ήπια γεύση ξηρών καρπών και είναι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, βιτ..
Το Double Pagoda White Sesame Oil είναι παρασκευασμένο από φυσικούς σπόρους σουσαμιού. Το λευκό σησαμέλαιο έχει πιο ήπια, ουδέτερη γεύση από το σκούρο σησαμέλαιο και είναι καλό για μαγείρεμα.Το ψυχρής έκθλιψης, ακατέργαστο λάδι έχει μια ήπια γεύση ξηρών καρπών και είναι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, βιτ..
Το Double Pagoda Black Sesame Oil είναι παρασκευασμένο από μαύρο καβουρδισμένο φυσικό σουσάμι. Το λάδι ψυχρής έκθλιψης είναι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, βιταμίνες Α και Ε και έχει μια πικάντικη γεύση ξηρών καρπών.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για stir-fry και για να φτιάξετε υπέροχες μαρινάδες και σά..
Φτιαγμένο από καβουρδισμένους σπόρους σουσαμιού, αυτό το προϊόν είναι ένα μείγμα σησαμέλαιου και σογιέλαιου και βελτιώνει τη γεύση πολλών πιάτων με λίγες μόνο σταγόνες...
Το σησαμέλαιο εξάγεται από καβουρδισμένο σουσάμι και έχει βαθύ, σκούρο χρώμα.Το σησαμέλαιο Poen Poen περιέχει σησαμέλαιο και σογιέλαιο και έχει μια υπέροχη γεύση ξηρών καρπών. Ως εκ τούτου εξαιρετικό για καρύκευμα σαλάτες, κρύα πιάτα και για μαρινάρισμα κρέατος ή ψαριού.Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοπο..
Το σησαμέλαιο εξάγεται από καβουρδισμένο σουσάμι και έχει βαθύ, σκούρο χρώμα.Το σησαμέλαιο Golden Ox περιέχει 50% μη επεξεργασμένο σησαμέλαιο και 50% εξευγενισμένο σογιέλαιο και έχει μια υπέροχη γεύση ξηρών καρπών. Ως εκ τούτου εξαιρετικό για καρύκευμα σαλάτες, κρύα πιάτα και για μαρινάρισμα κρέατος..
Το σογιέλαιο είναι ένα φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους της σόγιας και προτιμάται για την ευελιξία του. Το σογιέλαιο προέρχεται αρχικά από τη Βορειοανατολική Ασία και είναι ένα από τα πιο ευρέως καταναλωτικά μαγειρικά έλαια.Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά και είναι πολύ κατά..
Το σογιέλαιο είναι ένα φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους της σόγιας και προτιμάται για την ευελιξία του. Το σογιέλαιο προέρχεται αρχικά από τη Βορειοανατολική Ασία και είναι ένα από τα πιο ευρέως καταναλωτικά μαγειρικά έλαια.Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά και είναι πολύ κατά..
Το Rice Bran Oil είναι ένα υγιεινό μαγειρικό λάδι που παράγεται από φυσικούς κόκκους ρυζιού και λατρεύεται τόσο στην ασιατική όσο και στη δυτική κουζίνα.Λόγω του υψηλού σημείου καπνού του, το φαγητό μπορεί να παρασκευαστεί σε λίγα λεπτά, καθιστώντας το ιδανικό για τηγάνισμα ή stir-fry. Η ήπια, σχεδό..
Το S&B La-Yu παρασκευάζεται κυρίως από εκχύλισμα επιλεγμένων κόκκινων πιπεριών τσίλι. Χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερη τεχνική στην παρασκευή, παράγεται ένα καυτερό, γευστικό και πολύχρωμο εκχύλισμα και στη συνέχεια προστίθεται σησαμέλαιο. Διαθέτει πικάντικη γεύση, έντονο κόκκινο χρώμα και την αλμυ..
Το S&B La-Yu παρασκευάζεται κυρίως από εκχύλισμα επιλεγμένων κόκκινων πιπεριών τσίλι. Χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερη τεχνική στην παρασκευή, παράγεται ένα καυτερό, γευστικό και πολύχρωμο εκχύλισμα και στη συνέχεια προστίθεται σησαμέλαιο. Διαθέτει πικάντικη γεύση, έντονο κόκκινο χρώμα και την αλμυ..
Το Lee Kum Kee Chilli Oil παρασκευάζεται από λάδι σόγιας, έλαιο και πάστα από σπόρους τσίλι και έχει καυτερή γεύση. Το λάδι από τσίλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καρύκευμα για όλα τα είδη πιάτων, ειδικά για κρύες σαλάτες, μαρινάδες ή πιάτα με ζυμαρικά. Το καυτερό τσίλι ταιριάζει πολύ με δι..
Το έλαιο τσίλι είναι ένα δημοφιλές φυτικό λάδι στην Ασία και στις χώρες της Νότιας Ευρώπης.Το Healthy Boy Chilli Oil περιέχει λάδι σόγιας, πάστα τσίλι και είναι ραφιναρισμένο με μια νότα από εκχύλισμα γαρίδας και σάλτσα σόγιας.Αυτό το αρωματικό λάδι είναι πολύ ευέλικτο και κατάλληλο για σαλάτες, πιά..
Tο λάδι καρύδας από Chaokoh μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στην κουζίνα ως υποκατάστατο για προϊόντα τηγανίσματος και βουτύρου, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό μαλλιών και δέρματος. Μάθετε τα πάντα για τα οφέλη του λαδιού καρύδας εδώ! ..
Το κάπως υπόλευκο λάδι καρύδας χρησιμοποιείται εκτενώς στη μαγειρική σε παράκτιες τροπικές περιοχές, όπου η καρύδα καλλιεργείται σε αφθονία. Αυτό το βρώσιμο λάδι που εξάγεται από τους αποξηραμένους καρπούς του φοίνικα, περιέχει λιγότερες θερμίδες από άλλα έλαια και χρησιμοποιείται συνήθως για τηγάνι..
Το κάπως υπόλευκο λάδι καρύδας χρησιμοποιείται εκτενώς στη μαγειρική σε παράκτιες τροπικές περιοχές, όπου η καρύδα καλλιεργείται σε αφθονία. Αυτό το βρώσιμο λάδι που εξάγεται από τους αποξηραμένους καρπούς του φοίνικα, περιέχει λιγότερες θερμίδες από άλλα έλαια και χρησιμοποιείται συνήθως για τηγάνι..
Αυτό το αρωματικό, πικάντικο και αναζωογονητικό λάδι προέρχεται από ρίζα τζίντζερ και χρησιμοποιείται για καρύκευμα και ενίσχυση των γεύσεων.Δεδομένου ότι το αγνό λάδι τζίντζερ είναι ακατάλληλο για μαγείρεμα, το έλαιο τζίντζερ της Double Pagoda αποστάζεται με λάδι κανόλας και σογιέλαιο.Το τζίντζερ ε..