Το τσάτνεϊ είναι πικάντικη ινδική σάλτσα με πολτοποιημένη σύσταση που σερβίρεται ως συνοδευτικό σε πιάτα από την παραδοσιακή ινδική κουζίνα. Το τσάτνεϊ είναι ένα εξαιρετικό ορεκτικό και ταιριάζει πολύ με κύρια πιάτα όπως κάρυ και dal.Το Mango Chutney (γλυκό) είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός από ζο..
Η Pasco είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς στις βραβευμένες φυσικές ινδικές σάλτσες με αυθεντική γεύση και εύκολη παρασκευή.Το τσάτνεϊ είναι πικάντικη ινδική σάλτσα με πολτοποιημένη σύσταση που σερβίρεται ως συνοδευτικό σε πιάτα από την παραδοσιακή ινδική κουζίνα. Το τσάτνεϊ είναι ένα εξαιρετικό ..
Η Pasco είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς στις βραβευμένες φυσικές ινδικές σάλτσες με αυθεντική γεύση και εύκολη παρασκευή.Το τσάτνεϊ είναι πικάντικη ινδική σάλτσα με πολτοποιημένη σύσταση που σερβίρεται ως συνοδευτικό σε πιάτα από την παραδοσιακή ινδική κουζίνα. Το τσάτνεϊ είναι ένα εξαιρ..
Η Pasco είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς στις βραβευμένες φυσικές ινδικές σάλτσες με αυθεντική γεύση και εύκολη παρασκευή.Η σάλτσα μέντας είναι ένα δημοφιλές ντιπ στην Ινδία που παραδοσιακά σερβίρεται με αρνί κορμά και σαμόσα (ζύμη γεμιστή με λαχανικά). Χρησιμοποιήστε επίσης Pasco Classic Mint ..
Το Exotic Mango Chutney από την Swad βασίζεται σε μια παραδοσιακή ινδική συνταγή και προσθέτει μια γλυκόξινη γεύση στα γεύματα. Σε αυτό το Mango Chutney Exotic, το γλυκό μάνγκο συνδυάζεται με διάφορα ανατολίτικα μπαχαρικά όπως κύμινο, κανέλα, σπόρους κρεμμυδιού και τζίντζερ. Επομένως, η γεύση είναι ..
Το Hot Mango Chutney από την Swad βασίζεται σε μια παραδοσιακή ινδική συνταγή και προσθέτει μια πικάντικη, γλυκιά και ξινή γεύση στα γεύματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ντιπ για σνακ. Με επιπλέον βρασμένες πιπεριές τσίλι, αναμεμειγμένο με μπαχαρικά, σιγοβρασμένο σε σιρόπι ζάχαρης μαζί με μπα..
Η πάστα Umeboshi είναι ένα καρύκευμα με βάση τα Ume που είναι πολύ δημοφιλή στην Ιαπωνία.Γεύση: Ξινό και αλμυρό με ελαφριά γεύση δαμάσκηνου.Χρήση: Αυτή η πάστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φέρει φρουτώδη γεύση σε αλμυρά παρασκευάσματα. Είναι νόστιμο σε βινεγκρέτ, σε σάλτσες, με ωμό ψάρι ή ρύζι.Συ..
Αυτή η πάστα από μαύρο σουσάμι παρασκευάζεται αποκλειστικά από μαύρο σουσάμι από μια ιαπωνική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1883. Αυτό το σουσάμι καλλιεργείται σε φυσικές εκτάσεις και συλλέγεται με το χέρι. Οι σπόροι είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και μετάλλων (σίδηρος, βιταμίνες, αντιοξειδ..
Το Tamarind είναι καρπός του δέντρου Tamarind. Ο πυρήνας του ταμαρίνδου περιβάλλεται από ινώδη σάρκα και καφέ δέρμα. Η σάρκα έχει ξινή και γεύση. Το Sinigang (Φιλιππινέζικη ξινή σούπα) μαγειρεύεται με ταμάρινδο όπως και διάφορα ινδικά τσάτνεϊ και κάρυ.Αρχικά κόψτε τη μερίδα που χρειάζεστε. Στη συνέχ..
Ο ταμάρινδος είναι καρπός του δέντρου Tamarind. Ο πυρήνας του ταμαρίνδου περιβάλλεται από ινώδη σάρκα και καφέ δέρμα και η σάρκα έχει ξινή γεύση. Το Thai Dancer Tamarind δεν περιέχει πυρήνες φρούτων και είναι ιδανικό για την παρασκευή σάλτσών (συχνά συνδυαζόμενες με μάνγκο) για ψητά πιάτα και ως μαρ..
Ο ταμάρινδος είναι καρπός του δέντρου Tamarind. Ο πυρήνας του ταμαρίνδου περιβάλλεται από ινώδη σάρκα και καφέ δέρμα και η σάρκα έχει ξινή γεύση. Το Thai Dancer Tamarind δεν περιέχει πυρήνες φρούτων και είναι ιδανικό για την παρασκευή σάλτσών (συχνά συνδυαζόμενες με μάνγκο) για ψητά πιάτα και ως μαρ..
Το Tamarind είναι καρπός του δέντρου Tamarind. Ο πυρήνας του ταμαρίνδου περιβάλλεται από ινώδη σάρκα και καφέ δέρμα. Η σάρκα έχει ξινή και δροσιστική γεύση.Η πάστα Thai Dancer Tamarind δεν περιέχει κουκούτσια φρούτων και είναι ιδανική για την παρασκευή σάλτσες (συχνά σε συνδυασμό με μάνγκο) για ψητά..
Το Tamarind είναι καρπός του δέντρου Tamarind. Ο πυρήνας του ταμαρίνδου περιβάλλεται από ινώδη σάρκα και καφέ δέρμα. Η σάρκα έχει ξινή και δροσιστική γεύση.Η πάστα Thai Dancer Tamarind δεν περιέχει κουκούτσια φρούτων και είναι ιδανική για την παρασκευή σάλτσες (συχνά σε συνδυασμό με μάνγκο) για ψητά..
Η μαύρη πάστα φασολιού είναι προϊόν ζύμωσης, έχει βαθιά, γλυκιά και αλμυρή γεύση και αφήνει μια καπνιστή επίγευση.Χρησιμοποιείται για το πιο διαδεδομένο πιάτο στην Νότιο Κορέα, το Jjajangmyeon, το οποίο αποτελείται από παχιά noodles σίτου, σάλτσα από μαύρα φασόλια, κρέας και λαχανικά.Μπορείτε να χρη..
Η πάστα Lee Kum Kee Chu Hou παρασκευάζεται με ένα ειδικό μείγμα από σόγια, πάστα σουσαμιού, μπαχαρικά και τυρόπηγμα σόγιας που έχει υποστεί ζύμωση. Είναι μια βολική σάλτσα μαγειρέματος για το κλασικό πιάτο Chu Hou Braised Beef.Χωρίς πρόσθετα συντηρητικά.Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans...
Το απολαυστικό άρωμα της πάστας Pandan χρησιμοποιείται σε όλη την Ασία και ιδιαίτερα στην Ταϊλάνδη.Τα φύλλα Pandanus («bai toey» στα Ταϊλανδέζικα) μουλιάζονται συχνά σε νερό και βράζονται για να εξαχθεί τόσο το πράσινο χρώμα, μια φυσική χρωστική τροφίμων, όσο και το άρωμα που είναι λίγο ξηρό και θυμ..
Το Achiote είναι μια νόστιμη σάλτσα που παρασκευάζεται από αλεσμένους σπόρους αννατο, μπαχαρικά και ντομάτες.Παραδοσιακά χρησιμοποιείται ως καρύκευμα στα περίφημα πιάτα της Γιουκατκάν και της Κεντρικής Αμερικής, επηρεασμένη από την κουλτούρα των Μάγια. Πώς χρησιμοποιώ την πάστα;Μπορείτε να αραι..
Το Achiote είναι μια νόστιμη σάλτσα που παρασκευάζεται από αλεσμένους σπόρους αννατο, μπαχαρικά και ντομάτες.Παραδοσιακά χρησιμοποιείται ως καρύκευμα στα περίφημα πιάτα της Γιουκατκάν και της Κεντρικής Αμερικής, επηρεασμένη από την κουλτούρα των Μάγια. Πώς χρησιμοποιώ την πάστα;Μπορείτε να αραι..
Το ποιοτικό φυστικοβούτυρο PCD είναι απαλό και κρεμώδες και έχει γεύση σαν φρέσκα καβουρδισμένα φιστίκια.Ειδικά στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, είναι σημαντικό μέρος πολλών πιάτων και σάλτσες π.χ. σάλτσες satay. Στη δυτική κουζίνα το φυστικοβούτυρο χρησιμοποιείται συχνά για ψήσιμο.Δοκιμάστε PCD Φ..
Το ποιοτικό φυστικοβούτυρο PCD είναι απαλό και κρεμώδες και έχει γεύση σαν φρέσκα καβουρδισμένα φιστίκια.Ειδικά στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, είναι σημαντικό μέρος πολλών πιάτων και σάλτσες π.χ. σάλτσες satay. Στη δυτική κουζίνα το φυστικοβούτυρο χρησιμοποιείται συχνά για ψήσιμο. Δοκιμάστε PCD ..
Αυτό το φυστικοβούτυρο από Pcd είναι φτιαγμένο από τα πιο φρέσκα φιστίκια. Το προϊόν είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ταιριάζει πολύ με το ψωμί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή σατάι ή για να προσθέσετε μια γεύση ξηρού καρπού στα γεύματά σας. Επιπλέον, είναι προϊόν χωρίς ζάχαρη. ..