Το Pappadum είναι ένα παραδοσιακό ινδικό επίπεδο ψωμί που τρώγεται ως συνοδευτικό ή ως τραγανό σνακ. Η βασική ζύμη του Madras Pappadums αποτελείται από αλεύρι φακής.Τα παπανταμς χρειάζονται μόνο να τηγανιστούν για λίγα δευτερόλεπτα. Σερβίρετε αυτήν την ινδική λιχουδιά μαζί με ένα ζεστό κάρυ μαντράς ..
Το Garam masala κυριολεκτικά μεταφρασμένο από τα Χίντι σημαίνει "καυτά μπαχαρικά" και είναι ένα καυτό ινδικό μείγμα μπαχαρικών που αποτελείται από κύμινο, κόλιανδρο, μοσχοκάρυδο, μαύρο πιπέρι, κάρδαμο, γαρύφαλλο, ξυλάκια κανέλας και φύλλο δάφνης. Το ινδικό TRS Garam Masala έχει καυτή και πικάντικη γ..
Το TRS Tandoori Masala Barbecue Spices είναι μια αρμονική σύνθεση από πολυάριθμα μπαχαρικά όπως κόλιανδρο, κύμινο, κανέλα, μοσχοκάρυδο, κάρδαμο κ.λπ. Αυτά τα μπαχαρικά δίνουν στο πιάτο σας μια πικάντικη, καυτή και απίστευτα πλούσια γεύση.Χρησιμοποιήστε το μίγμα ταντουρι σε σκόνη για την παρασκευή μα..
To Madras Curry είναι ένα από τα πιο διάσημα κάρυ με
καταγωγή από την Ινδία! Εξαιρετικά γευστική με πλούσιο άρωμα, η οποία
αποτελείται από κόλιανδρο, κουρκουμά, πιπεριά τσίλι, κύμινο, πιπέρι,
τριγωνέλλα, σκόρδο, αλάτι και μάραθο...
Το TRS Amchur Powder είναι φτιαγμένο από αλεσμένα άγουρα πράσινα μάνγκο. Η σκόνη έχει μια ξινή φρέσκια γεύση και μπορεί να συγκριθεί με τον ταμάρινδο.Το Amchur είναι ένα δημοφιλές συστατικό της κουζίνας της Βόρειας Ινδίας και χρησιμοποιείται για μαρινάδες tandoori στις οποίες το κρέας ψήνεται σε πήλ..
Ο αστεροειδής γλυκάνισος είναι ένα πολύ αρωματικό καρύκευμα της ασιατικής κουζίνας και έχει μια γλυκιά πικάντικη γεύση γλυκόριζας παρόμοια με τον γλυκάνισο. Συχνά προστίθεται ολόκληρος σε σούπες, μαγειρευτά και ζωμούς κοκκινιστού, στους οποίους προσθέτει μια γλυκιά πιπεράτη γεύση γλυκόριζας.Μπορείτε..
Τα φασόλια Alubia είναι ένας τύπος ξηρών σπόρων φασολιών, κοινώς γνωστοί ως "λευκό Rajma" λόγω της ομοιότητάς του με τα κόκκινα φασόλια ή rajma.Τα φασόλια Alubia λευκού χρώματος και εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για χορτοφάγους. Τα φασόλια Alubia είναι εξαιρετικά ευέλικτα για να φτιάξετε νόστιμα ι..
Οι φακές και τα φασόλια είναι βασικό συστατικό της ινδικής κουζίνας και πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.Το κιτρινωπό TRS Mung Dal (Split Mung Lentils) είναι πολύ κατάλληλο για την προετοιμασία πιάτων dal. Τα ινδικά dosas (τραγανή τηγανίτα) φτιάχνονται επίσης με αλεύρι από φασόλια μάνγκ . ..
Οι φακές είναι βασικό συστατικό της ινδικής κουζίνας και πολύ πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.Το TRS Urid Dal είναι ιδανικά για όλα τα είδη πιάτων dal, για την παρασκευή vada (τηγανητό σνακ σε σχήμα ντόνατ) και dosa (τραγανό τηγανίτα). Επειδή οι φακές urid έχουν τον ίδιο χρόνο μαγειρέμα..
Οι σπόροι Ajwain ή Carom είναι ένα εξαιρετικό μπαχαρικό για σνακ από ζύμη ρεβιθιών όπως το Pakora. Έχει ελαφρώς πικρή γεύση και το άρωμα θυμίζει θυμάρι. Λέγεται επίσης ότι μπορεί να προάγει την πέψη.Χρησιμοποιούνται σε μικρές ποσότητες και μαγειρεύονται σχεδόν πάντα. Ο καλύτερος τρόπος για να μαγειρ..
Το TRS Brown Mustard Seed αποτελείται από μικρούς στρογγυλούς σπόρους του φυτού μουστάρδας που έχουν μια καυτή και ξηρή γεύση. Κατά τη διαδικασία άλεσης αναπτύσσεται πλήρως η έντονη γεύση των σπόρων. Η μουστάρδα είναι ιδανική για καρύκευμα όλων των ειδών πιάτων. Στην Ινδία και το Πακιστάν, η μουστάρ..
Τα ρεβίθια έχουν απαλή έως βουτυρένια υφή και θυμίζουν ελαφρώς γεύση φουντουκιού. Τα βρασμένα ρεβίθια σε κονσέρβα δεν χρειάζονται επιπλέον επεξεργασία ή το βράσιμο. Τα ρεβίθια σε κονσέρβα είναι ιδανικά για την παρασκευή χούμους. Χρησιμοποιείται επίσης για ζεστά και κρύα πιάτα, κάρυ και άλλα πιάτα με..