Μενού
Το Καλάθι σας

ΣAΛTΣA XOI ΣIN 397g LEE KUM KEE

ΣAΛTΣA XOI ΣIN 397g LEE KUM KEE
Best Seller
ΣAΛTΣA XOI ΣIN 397g LEE KUM KEE
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 0508675
  • Βάρος: 660.00g
  • Βarcode: 078895700022
  • Τιμή κιλού: 10.78€
  • Μονάδα μέτρησης: Τεμάχιο
4.28€
Χωρίς ΦΠΑ: 3.79€
Κινέζικη σάλτσα από σόγια, γλυκοπατάτα και διαλεχτά μπαχαρικά με δυνατή και ελαφρώς γλυκιά γεύση. 

Εξαιρετική για σάλτσες, μαρινάδες και συνταγές όπως πάπια Πεκίνου, stir fries και κρεατικά.

Suitable for vegetarians and vegans! 

~Quick Recipe~

Τραγανή πάπια Πεκίνου 

~Υλικά~

2 πακέτα κρέπες για πάπια 
1 συσκευασία πάπια (625γρ)
10 κ.σ Hoisin sauce
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια 
2 καρότα 
3 αγγούρια 

~Μέθοδος Εκτέλεσης~

1. Ξεπαγώνουμε την πάπια και προθερμένουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Χωρίζουμε τα 2 φιλέτα και αφαιρούμε τις 2 ζελατίνες που εχουν ενδιάμεσα. Ανοιγουμε τα φιλέτα και τα βάζουμε μέσα σε ένα ταψάκι, πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.

2. Το βάζουμε στον φούρνο για 15 λεπτά στους 160 Βαθμούς και ύστερα αλειφουμε τις πάπιες με 2 κ.σ χοισιν και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά για να δημιουργηθεί μία τραγανή κρούστα.

3. Κοβουμε το κρεμμυδάκι, το αγγουράκι και το καρότο  και την πάπια σε λωρίδες.

4. Βάζουμε τις πίτες στο μικροκυμάτων για 1 λεπτό μαζί με την συσκευασία τους. 

5.  Σε κάθε πιτούλα βάζουμε, 1 κ.γ χοισιν σαλτσα, 2 κομματάκια παπιας και απο 2-3 κομματάκια λαχανικών. Κλείνουμε απο κάτω την πιτούλα, σαν φάκελο, διπλώνουμε τις άκρες και είναι έτοιμο!

Μπορείτε να μαγειρέψετε με αυτό

Σχετικά Προϊόντα