Menu
Your Cart

ΠΑΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΧΡΕΝΟΥ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ 43g OBENTO

ΠΑΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΧΡΕΝΟΥ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ 43g OBENTO
ΠΑΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΧΡΕΝΟΥ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ 43g OBENTO
1.98€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.75€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: K5700
  • Βάρος: 60.00g
  • Τιμή κιλού: 46.05€
  • Μονάδα μέτρησης: Τεμάχιο
Δώσε στο φαγητό μια έκρηξη θερμότητας με την πάστα wasabi. Ένας συνδυασμός με ρίζα wasabi και Ιαπωνικό Χρένο. Η θερμότητα που προσδίδει το wasabi διαφέρει από αυτό της καυτερής πιπεριάς, διότι καθαρίζει την παλέτα και βοηθά να αναδείξει τις γεύσεις την άλλων φαγητών. 

Συνοδεύει ιδανικά το sushi και προσθέτει καυτερή πινελιά σε σάλτσες σόγιας, dressings για σαλάτες, στη μαγιονέζα και στην μουστάρδα.

Quick recipe 

Ταρταρ τόνου με Μαγιονέζα και wasabi 

~Υλικά~

1 φιλέτο Σολομού 
1 αβοκάντο ώριμο καρέ 
1/2 φλ. Αγγουράκι καρέ 
1/2 φλ. Κρεμμύδι καρέ 
2 κ.σ μαγιονέζας 
1 κ.γ πάστα wasabi
1 κ.γ σόγια
1/2 κ.γ σησαμέλαιο 
1 κ.γ μέλι 
Αλάτι πιπέρι 

~Μέθοδος Εκτέλεσης~

1. Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και το σολομό και τα βάζουμε σε ένα μπολ. 

2. Ανακατεύουμε όλα τα άλλα υλικά για την σάλτσα μας. 

3. Προσθέτουμε την σάλτσα στον σολομό και ανακατεύουμε απαλά. Σκεπάζουμε και το βάζουμε ψυγείο μέχρι να είναι η ώρα να σερβίρουμε!