Η ιαπωνική σάλτσα σόγιας Marukin παρασκευάζεται από σπόρους σόγιας που έχουν υποστεί ζύμωση, σιτάρι και ζάχαρη. Στην ιαπωνική κουζίνα η σάλτσα σόγιας δεν χρησιμοποιείται μόνο κατά το μαγείρεμα, αλλά σερβίρεται και ως σάλτσα ντιπ σε κάθε γεύμα. Η ιαπωνική σάλτσα σόγιας Marukin είναι μια σάλτσα usukuc..
Η ιαπωνική σάλτσα σόγιας Marukin παρασκευάζεται από σπόρους σόγιας που έχουν υποστεί ζύμωση, σιτάρι και ζάχαρη. Στην ιαπωνική κουζίνα η σάλτσα σόγιας δεν χρησιμοποιείται μόνο κατά το μαγείρεμα, αλλά σερβίρεται και ως σάλτσα ντιπ σε κάθε γεύμα.Η σάλτσα σόγιας Marukin Shoyu είναι μια σάλτσα koikuchi, ..
Το Mirin Fumi είναι ένα ιαπωνικό κρασί ρυζιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Φτιάχνεται από ρύζι, μαγιά ρυζιού, ζάχαρη, νερό και μπαχαρικά.Είναι ένα βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται σε πολλές ιαπωνικές συνταγές, οπότε φροντίστε να το προσθέσετε στο ντουλάπι σας!..
Authentic Hon Mirin | Kankyo ShuzoΤο Mirin είναι ένα είδος σάκε, απαλό και γλυκό το οποίο αρχικά έπιναν κατά τη διάρκεια των εορτασμών στην Ιαπωνία. Σήμερα, είναι όμως ένα από τα βασικά συστατικά της ιαπωνικής κουζίνας, για την παρασκευή συνταγών και σαλτσών. Αυτό το mirin είναι ένα Hon mirin, ..