Dumpling Dipping Sauces
2
5
1
1: ΣΑΛΤΣΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ & ΞΥΔΙΟΥ
- 3 κ.σ. ξύδι από μαύρο ρύζι
- ¼ κ.γ. μέλι
- 1 κ.γ. τζίντζερ, ζουλιέν
- Άνηθος
2: ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ & ΞΥΔΙΟΥ
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1 πρέζα τριμμένο πιπέρι Σετσουάν
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.σ. λάδι τσίλι
- ½ κ.γ. ελαφριά σάλτσα σόγιας
- 2 κ.σ. ξύδι μαύρο ρύζι
- Φρέσκο τσίλι, ψιλοκομμένο
- Κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
3. ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ
- 1 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 1,5 κ.σ. λάδι τσίλι
- 2 κ.σ. ελαφριά σάλτσα σόγιας
- ½ κ.γ. ξύδι από μαύρο ρύζι
4. ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΤΣΙΛΙ ΣΕ ΛΑΔΙ
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. ξύδι από κρασί ρυζιού
- 2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
- 1 κ.γ. σάλτσα σόγιας
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 κ.γ. καβουρδισμένο σησαμέλαιο
- 2 κ.σ. LaoGanMa πικάντικο και τραγανό τσίλι σε λάδι
- Πρέζα καβουρδισμένο σουσάμι
P.S: Φυσικά έχουμε τη λύση για μια κουραστική μέρα και είναι η έτοιμη σάλτσα για ντάμπλινγκς από την Lee Kum Kee, η οποία είναι ένα μείγμα από σάλτσα σόγιας, ξύδι ρυζιού, σκόρδο και τσίλι!