Μενού
Το Καλάθι σας

Cheesy Rabokki (Ramen+Tteokbokki)

2
15
1

ΥΛΙΚΑ


1 πακέτο στιγμιαία ράμεν

1 φλ. Tteokbokki σε στικ ή φέτες

2-3 φλ. νερό

2 κ.σ.  κίμτσι

1 σκ. σκόρδο




Σάλτσα

1  κ.σ. πάστα τσίλι gochujang

1  κ.σ. νιφάδες τσίλι

1  κ.σ. ελαφριά σάλτσα σόγιας

1 κ.γ.  ζάχαρη

1 πακέτο καρυκεύματα  από τα στιγμιαία ράμεν

2-3  κ.σ. νερό




Γαρνιτούρα


Λωρίδες φυκιού Nori

Σουσάμι

Αυγό


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.


2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε το κίμτσι και το σκόρδο μέχρι να μυρίσουν.


3. Ρίχνουμε νερό και ανακατεύουμε τη σάλτσα. Αφήνουμε να πάρει μια βράση.


4. Προσθέτουμε το tteokbokki και αφήνουμε να ψηθεί για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το tteokbokki.


5. Δημιουργούμε ένα κενό στη μέση και προσθέτουμε τα στιγμιαία ράμεν και το υπόλοιπο πακέτο αφυδατωμένων λαχανικών. Αφήνουμε τα ράμεν να μαγειρευτούν al dente, ή για περίπου 4-5 λεπτά. 


6. Πασπαλίζουμε όσο τυρί θέλουμε! Μόλις λιώσει το τυρί, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε το γαρνίρισμα. Σερβίρεται καλύτερα αμέσως!

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: