Μενού
Το Καλάθι σας

Black bean paste

5
15'
2

ΥΛΙΚΑ :


250g μαύρα φασόλια

4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο

100ml ρυζέλαιο

300ml νερό

1 κ.σ. σκούρα σόγια

1 κ.σ. ξύδι ρυζιού

1 κ.σ. κορεάτικο κρασί για μαγείρεμα

1/4 κ.σ. ΜSG

3 σταγόνες chilli oil ή 1 κ.γ gochujang

1 κ.σ. ζάχαρη 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Ξεπλένουμε καλά και σουρώνουμε τα φασόλια. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.

2. Σε ένα τηγάνι με μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το λάδι ρυζιού και τσιγαρίζουμε το σκόρδο να βγάλει τα αρώματα του.

3. 'Επειτα προσθέτουμε τα φασόλια και τσιγαρίζουμε για 1'. 'Υστερα βάζουμε το νερό, την σόγια, το ξύδι ρυζιού, το κρασί, το Msg, το chilli oil και ανακατεύουμε καλά.

4. Στην συνέχεια χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά και προσθέτουμε την ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να εξατμιστεί το νερό.

5. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη πάστα. Το αφήνουμε να κρυώσει και το τοποθετούμε σε ένα βάζο, διατηρώντας το στο ψυγείο έως και ένα μήνα. 

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: