Μενού
Το Καλάθι σας

Gyoza with Pork and Vegetables

2
60'
2

ΥΛΙΚΑ :


ΓΕΜΙΣΗ

 150 γρ  λάχανο, πολύ ψιλοκομμένο

1 κ.γ. αλάτι

500γρ. χοιρινό κιμά

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 κ.γ. πουρέ σκόρδο με τζίντζερ

1 κ.σ. σησαμέλαιο

2 κ.σ. σάλτσα σόγιας

1 κ.σ. σάλτσα στρειδιών

1 κ.σ. μίριν

2 κ.γ σάκε

1 κ.γ. πιπέρι

1 κ.γ αλάτι 

3  κ.σ. νερό 

Ηλιέλαιο


GYOZA

1 gyoza mold

40 - 45 φύλλα για gyoza Happy Belly 

 

DIPPING SAUCE

Σάλτσα σόγιας

Τραγανό τσίλι σε λάδι

Σουσάμι

1/2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το λάχανο με το αλάτι και αφήνουμε στην άκρη για 20'. 

2. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά για την γέμιση σε ένα μεγάλο μπολ, στραγγίζουμε το λάχανο και το προσθέτουμε στο μπολ. Χρησιμοποιούμε τα χέρια μας, για να αναμίξουμε τη γέμιση. 

3. Τοποθετούμε 1 φύλλο gyoza στο mold, βάζουμε μια κουταλιά γέμιση, βρέχουμε το δάχτυλό μας με νερό και αλείφουμε γύρω από την μισή άκρη του φύλλου gyoza. Κλείνουμε για να σφραγίσουμε. 


Pan Fry : Βάζουμε ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι και τοποθετούμε τα gyoza με την κάτω πλευρά τους. Αφήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. 'Υστερα βάζουμε 200 ml ζεστό νερό, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. 

Deep Fry:  Τα τοποθετούμε σε καυτό ηλιέλαιο -σε βαθύ τηγάνι, για 2:30'.

Βοil: Τα προσθέτουμε σε νερό που βράζει, για 3:30'. 

Steam: Τα τοποθετούμε μέσα σε ατμομάγειρα ή καλαθάκι μπαμπού (το οποίο θα βάλουμε πάνω σε μια κατσαρόλα, με νερό που βράζει) για 10'.

Serving:  Σερβίρουμε με την αγαπημένη μας σάλτσα σόγιας και προσθέτουμε αν θέλουμε λίγο λάδι τσίλι, σουσάμι ή φρέσκο κρεμμυδάκι! 


*Πέρα από τα καταστήματα μας, εάν βρίσκεστε εντός λεκανοπεδίου Αττικής μπορείτε να προμηθευτείτε τα φύλλα για γκιόζα, αλλά και πολλά άλλα υλικά, μέσω της πλατφόρμας Wolt ή E-food !*


Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: