Μενού
Το Καλάθι σας

Silken Tofu Chocolate Mousse

3
10
1

ΥΛΙΚΑ


100γρ. χοντροκομμένη μαύρη σοκολάτα

1 συσκευασία (340γρ) μαλακό τόφου σε θερμοκρασία δωματίου, στραγγισμένο

2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή μέλι


ΤΟΠΙΝΓΚ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ):

τρίμματα σοκολάτας

σμέουρα

βατόμουρα

φρέσκια μέντα




ΕΚΤΕΛΕΣΗ



1. Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων σε διαστήματα 30 δευτερολέπτων, ανακατεύοντας κάθε φορά, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.


2. Εν τω μεταξύ, τοποθετούμε το τόφου και το σιρόπι σφενδάμου σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πολύ λείο. Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά.


3. Ρίχνουμε το μείγμα σε 3 μπολάκια ή ποτήρια και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.


4. Για το σερβίρισμα, γαρνίρουμε με τρίμματα σοκολάτας, σμέουρα, βατόμουρα και ένα κλαδάκι φρέσκιας μέντας.


Τα υπολείμματα διατηρούνται στο ψυγείο έως και 3-4 ημέρες.

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: