Μενού
Το Καλάθι σας

Caramelized Onion Dip

4
10
1

ΥΛΙΚΑ


3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

3 κίτρινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες

1 συσκευασία τυρί κρέμα, θερμοκρασία δωματίου

1 φλ. sour cream

1/2 φλ. μαγιονέζα

1 κ.γ. σάλτσα Worcestershire

1 κ.γ. αλάτι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ



1. Βάζουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι τα κρεμμύδια να είναι μαλακά και ημιδιαφανή, περίπου για 7 λεπτά. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να ροδίσουν τα ημιδιαφανή κρεμμύδια, για 10-15 λεπτά.

(Σημείωση: Τα κρεμμύδια δεν πρέπει να είναι τραγανά ή να έχουν σκούρες καφέ κηλίδες από την επαφή με το τηγάνι, αλλά τα κρεμμύδια πρέπει να είναι μαλακά, ημιδιαφανή και καφέ.)


2. Με ένα μίξερ χτυπάμε μαζί το τυρί κρέμα, το  sour cream και τη μαγιονέζα μέχρι να ομογενοποιηθούν.


3. Προσθέτουμε τη σάλτσα Worcestershire και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν. Προσθέτουμε το καραμελωμένο κρεμμύδι και ενσωματώνουμε με μια σπάτουλα μέχρι να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.


4. Το πιο κλασικό συνοδευτικό για αυτό το ντιπ είναι τα τσιπ πατάτας, αλλά κάθε αμυλούχο σνακ ταιριάζει τέλεια με αυτό το ντιπ, και δίνουν ένα τόσο γευστικό ορεκτικό.

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: