Μενού
Το Καλάθι σας

Corn Dog

2
30
2

ΥΛΙΚΑ:


3  λουκάνικα, κομμένα στη μέση

6 ξυλάκια

6 κομμάτια φρέσκο τυρί μοτσαρέλα

1 1/4 φλ. αλεύρι

2 κ.σ. ζάχαρη (συν λίγη επιπλέον για γαρνίρισμα)

1/4 κ.γ. αλάτι

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 μεγάλο αυγό

3/4 φλ. γάλα

2 φλ. πάνκο

Ηλιέλαιο ή λάδι ρυζιού για τηγάνισμα

Μαγιονέζα, μουστάρδα & κέτσαπ (προαιρετικά) 


ΟΔΗΓΙΕΣ :


1. Περνάμε τα λουκάνικα hot dog και το τυρί σε ξύλινα καλαμάκια, με το λουκάνικο στο κάτω μέρος και το τυρί στην κορυφή και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.


2. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη. 'Επειτα προσθέτουμε το αυγό και το γάλα και ανακατεύουμε καλά να σφίξει το μείγμα. Το αδειάζουμε σε ένα ψηλό ποτήρι και το βάζουμε στο ψυγείο.


3. Ρίχνουμε το πάνκο σε ένα ρηχό πιάτο. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι, (αρκετό ώστε το χοτ ντογκ να επιπλέει), σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.


4. Όταν το λάδι είναι έτοιμο, βουτάμε τα καλαμάκια στο μείγμα με το αυγό φροντίζοντας να είναι πλήρως επικαλυμένα και τα ρολλάρουμε στο πάνκο, φροντίζοντας να καλυφθεί όλο το μείγμα.


5. Προσθέτουμε προσεκτικά τα corn 1ο9 στο λάδι και τηγανίζουμε για 3-4' ή μέχρι να χρυσαφίσει και να γίνει τραγανό. 'Υστερα τα αφαιρούμε από το λάδι και τα τοποθετούμε σε μια σχάρα.


6. 'Επειτα πασπαλίζουμε το οο dog με ζάχαρη και γαρνίρουμε με μουστάρδα και κέτσαπ. Απολαύστε το ζεστό! 


Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: