Μενού
Το Καλάθι σας

Mango Coconut Chia Pudding

2
15
1

ΥΛΙΚΑ


1 φλ. ελαφρύ γάλα καρύδας, από κονσέρβα

3 κ.σ. σπόρους chia

1 κ.σ σιρόπι σφενδάμου, μέλι ή γλυκαντικό της επιλογής σας

Πουρέ μάνγκο

Νιφάδες καρύδας, για επικάλυψη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Ανακατεύουμε μαζί το γάλα καρύδας, τους σπόρους chia και το γλυκαντικό μας. Αφήνουμε να καθίσει για 5 λεπτά και ανακατεύουμε ξανά το μείγμα για να φύγουν τυχόν σβώλοι που σχηματίστηκαν. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί, τουλάχιστον 30 λεπτά αλλά έως και 12 ώρες.


2. Ενώ η πουτίγκα chia πήζει, ανακατεύουμε 1 μέρος πουρέ μάνγκο με 3 μέρη νερό. Προσθέτουμε ζάχαρη εάν επιθυμούμε για γεύση. (1,5 λίτρο κρύο νερό για ολόκληρη τη συσκευασία).


3. Μόλις δέσει η πουτίγκα chia, παίρνουμε δύο βάζα και ρίχνουμε μια στρώση από την πουτίγκα chia στο καθένα. Ρίχνουμε από πάνω μια στρώση πουρέ μάνγκο και μετά συνεχίζουμε να στρώνουμε.


4. Πασπαλίζουμε από πάνω μερικά κομμάτια φρυγανισμένη καρύδα.


5. Βάζουμε στο ψυγείο τυχόν υπολείμματα. Η πουτίγκα Mango chia πρέπει να διατηρηθεί για τουλάχιστον 3-4 ημέρες.

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: