Μενού
Το Καλάθι σας

Vindaloo Chicken Curry

2
20
2

ΥΛΙΚΑ


1 πακέτο πάστα μπαχαρικών για ινδικό κάρυ vindaloo

450 γρ φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια

1 κ.σ. φυτικό λάδι

1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ φλ. (110 ml) πελτέ ντομάτας ή κομμάτια ντομάτας

½ φλ. (75 ml) νερό

φύλλα μέντας ως γαρνιτούρα (προαιρετικά)




ΕΚΤΕΛΕΣΗ



1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρουμε την πάστα μπαχαρικών και το κρεμμύδι για 2 λεπτά.

2. Προσθέτουμε το κρέας και σοτάρουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας ή τα κομμάτια ντομάτας και το νερό και τα αφήνουμε να βράσουν.

3. Στη συνέχεια σιγοβράζουμε για 15 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία περίπου, μέχρι να γίνει, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

4. Γαρνίρουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι ή ψωμί naan.

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: