Μενού
Το Καλάθι σας

Szechuan Chilli Ginger Garlic Stir-Fry

4
10
1

ΥΛΙΚΑ


1 πακέτο πάστα  Szechuan Chilli Ginger Garlic Stir-Fry 

350 γρ. γαρίδες με το κέλυφος

2 κ.σ άμυλο καλαμποκιού ή κορν φλάουρ

2-3 κ.σ φυτικό λάδι

Φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο σε μήκος 2,5εκ. ως γαρνιτούρα




ΕΚΤΕΛΕΣΗ



1. Ανακατεύουμε το άμυλο καλαμποκιού ή το κορν φλάουρ με τις γαρίδες μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2. Ζεσταίνουμε λάδι σε αντικολλητικό γουόκ ή τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.

3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε την πάστα  μπαχαρικών και ανακατεύουμε για 3-5 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν. Γαρνίρουμε και σερβίρουμε ζεστό.




Tip: Ένας συνδυασμός τόφου και μελιτζάνας ή θαλασσινών μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για γαρίδες!

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: