Szechuan Chilli Ginger Garlic Stir-Fry
4
10
1
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο πάστα Szechuan Chilli Ginger Garlic Stir-Fry
350 γρ. γαρίδες με το κέλυφος
2 κ.σ άμυλο καλαμποκιού ή κορν φλάουρ
2-3 κ.σ φυτικό λάδι
Φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο σε μήκος 2,5εκ. ως γαρνιτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ανακατεύουμε το άμυλο καλαμποκιού ή το κορν φλάουρ με τις γαρίδες μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Ζεσταίνουμε λάδι σε αντικολλητικό γουόκ ή τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε την πάστα μπαχαρικών και ανακατεύουμε για 3-5 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν. Γαρνίρουμε και σερβίρουμε ζεστό.
Tip: Ένας συνδυασμός τόφου και μελιτζάνας ή θαλασσινών μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για γαρίδες!