Μενού
Το Καλάθι σας

Black Pepper Honey Wings

2
30
2

ΥΛΙΚΑ


450 γρ φτερούγες κοτόπουλου

4 φλ. λάδι


Μαρινάδα

1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι αλεσμένο σε μύλο

1 κ.γ. κρασί μαγειρέματος

1 κ.σ. σάλτσα σόγιας

1 κ.σ. άμυλο καλαμποκιού


Μείγμα σάλτσας

3 κ.σ. σάλτσα μαύρου πιπεριού

2 κ.σ. μέλι

1 κ.γ. αγνό σησαμέλαιο

1 κ.γ.Lee Kum Kee σάλτσα στρειδιού  Panda 

1/4 φλ. νερό



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φτερά του κοτόπουλου. Κάνουμε δύο διαγώνιες τομές και στις δύο πλευρές κάθε φτερούγας.


2. Μαρινάρουμε με μαύρο πιπέρι τριμμένο, κρασί μαγειρέματος και σάλτσα σόγιας. Προσθέτουμε το άμυλο καλαμποκιού, ανακατεύουμε  καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 30 λεπτά.


3. Ζεσταίνουμε ένα γουόκ, ρίχνουμε λάδι σε αυτό και το θερμαίνουμε στους 150°C (300°F). Τηγανίζουμε τις μαριναρισμένες φτερούγες κοτόπουλου για 4-5 λεπτά, αφαιρούμε από το γουόκ και στραγγίζουμε το περιττό λάδι.


4. Σε ένα ξεχωριστό γουόκ, μαγειρεύουμε τη σάλτσα μαύρου πιπεριού, το μέλι, το αγνό σησαμέλαιο, τη σάλτσα Lee Kum Kee Panda Brand Oyster Flavored Sauce και το νερό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσει. Ρίχνουμε τις φτερούγες και ανακατεύουμε καλά.

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: