Το παπανταμ είναι ένα λεπτό ινδικό ψωμί που παρασκευάζεται από αλεύρι φακής που διατηρεί την τραγανότητά του κατά το τηγάνισμα. Παραδοσιακά, τα πάπανταμς στην Ινδία και το Νεπάλ χρησιμοποιούνται ως συνοδευτικό στο κυρίως πιάτο ή ως σνακ. Έχουν χρόνο τηγανίσματος μόνο λίγων λεπτών. Χρησιμοποιήστε τα ..
Το παπανταμ είναι ένα λεπτό ινδικό ψωμί που παρασκευάζεται από αλεύρι φακής που διατηρεί την τραγανότητά του κατά το τηγάνισμα. Παραδοσιακά, τα πάπανταμς στην Ινδία και το Νεπάλ χρησιμοποιούνται ως συνοδευτικό στο κυρίως πιάτο ή ως σνακ. Έχουν χρόνο τηγανίσματος μόνο λίγων λεπτών. Χρησιμοποιήστε τα ..
Το παπανταμ είναι ένα λεπτό ινδικό ψωμί που παρασκευάζεται από αλεύρι φακής που διατηρεί την τραγανότητά του κατά το τηγάνισμα. Παραδοσιακά, τα πάπανταμς στην Ινδία και το Νεπάλ χρησιμοποιούνται ως συνοδευτικό στο κυρίως πιάτο ή ως σνακ. Έχουν χρόνο τηγανίσματος μόνο λίγων λεπτών. Χρησιμοποιήστε τα ..
Το παπανταμ είναι ένα λεπτό ινδικό ψωμί που παρασκευάζεται από αλεύρι φακής που διατηρεί την τραγανότητά του κατά το τηγάνισμα. Παραδοσιακά, τα πάπανταμς στην Ινδία και το Νεπάλ χρησιμοποιούνται ως συνοδευτικό στο κυρίως πιάτο ή ως σνακ. Έχουν χρόνο τηγανίσματος μόνο λίγων λεπτών. Χρησιμοποιήστε τα ..
Το Pappadum είναι ένα παραδοσιακό ινδικό επίπεδο ψωμί που τρώγεται ως συνοδευτικό ή ως τραγανό σνακ. Η βασική ζύμη του Madras Pappadums αποτελείται από αλεύρι φακής.Τα παπανταμς χρειάζονται μόνο να τηγανιστούν για λίγα δευτερόλεπτα. Σερβίρετε αυτήν την ινδική λιχουδιά μαζί με ένα ζεστό κάρυ μαντράς ..
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:1. Προσθέστε 1 λίτρο κρύο νερό στο φακελάκι με σκόνη για pani puri.2. Προσθέστε 40 ml νερού στο φακελάκι της σκόνης chutney.3. Μουλιάστε το boondi σε χλιαρό νερό για 2 λεπτά και στραγγίστε το περιττό νερό.Για τα pani puris:1. Τοποθετήστε τα pani puris σε ένα πιάτο και κάντε μια μι..