Το Κίμτσι είναι ένα παραδοσιακά ζυμωμένο τουρσί με λαχανικά που προέρχονται από την κορεάτικη κουζίνα. Το Asian Home Gourmet Korean Kimchi Soup Paste περιέχει τσίλι, πάστα μίσο, σάλτσα ψαριού και πάστα γαρίδας που δίνει σε αυτό το πιάτο την τυπική καυτερή και ξινή γεύση του. Απλώς προσθέστε φρέσκα υ..
Το κίτρινο κάρυ είναι η πιο ήπια παραλλαγή ταϊλανδέζικου κάρυ, αλλά εξακολουθεί να έχει ζεστή και νόστιμη κρεμώδη γεύση. Αφού προσθέσετε κρέας, λαχανικά και γάλα καρύδας, μπορείτε να δημιουργήσετε με την πάστα Lobo Yellow Curry Paste ένα νόστιμο, πικάντικο γεύμα μέσα σε λίγα λεπτά. Συστατικά όπως πά..
Το κόκκινο κάρυ δεν είναι γνωστό μόνο στην Ταϊλάνδη για την υπέροχη καυτή του γεύση. Αφού προσθέσετε κρέας, λαχανικά και γάλα καρύδας, μπορείτε να δημιουργήσετε με την πάστα Lobo Red Curry ένα νόστιμο και πικάντικο γεύμα μέσα σε λίγα λεπτά. Συστατικά όπως πάστα γαρίδας, λεμονόχορτο, galangal και πιπ..
Το πράσινο κάρυ είναι το πιο καυτερό είδος κάρυ στην Ταϊλάνδη. Αφού προσθέσετε κρέας ή ψάρι, λαχανικά και γάλα καρύδας, μπορείτε να δημιουργήσετε με την πάστα Lobo Green Curry Paste ένα νόστιμο και πικάντικο γεύμα μέσα σε λίγα λεπτά. Συστατικά όπως πάστα γαρίδας, λεμονόχορτο, galangal και πιπεριές τ..
Το Nam ya είναι ένα ήπιο είδος κάρυ που παρασκευάζεται με ψάρι και γάλα καρύδας. Αφού προσθέσετε τα φρέσκα υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε με την πάστα Lobo Nam Ya Curry Paste ένα νόστιμο ζεστό και πικάντικο γεύμα μέσα σε λίγα λεπτά. Συστατικά όπως πάστα γαρίδας, λεμονόχορτο, galangal και πιπεριές τ..
Το κόκκινο κάρυ είναι γνωστό για την ευχάριστη οξύτητά του. Προσθέστε κρέας, λαχανικά και γάλα καρύδας στην πάστα Lobo Red Curry και δημιουργήστε ένα νόστιμο πικάντικο πιάτο. Τα κύρια συστατικά, η πάστα γαρίδας, το λεμονόχορτο, το galangal, το γάλα καρύδας και οι πιπεριές τσίλι δίνουν σε αυτό το πιά..
Το Country Style Curry προέρχεται από την εποχή που οι άνθρωποι ζούσαν έξω από τις πόλεις και παρασκεύαζαν μόνο τα προϊόντα που ήταν διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της εποχής. Συνήθως χρησιμοποιούσαν κοτόπουλο και λαχανικά όπως μελιτζάνες, καλαμπόκι και βλαστούς μπαμπού.Με την πάστα Lobo Red Country Sty..
Το πράσινο κάρυ είναι το πιο καυτερό είδος κάρυ στην Ταϊλάνδη. Αφού προσθέσετε κρέας ή ψάρι, λαχανικά και γάλα καρύδας, μπορείτε να δημιουργήσετε με την πάστα Lobo Green Curry Paste ένα νόστιμο και πικάντικο γεύμα μέσα σε λίγα λεπτά. Συστατικά όπως πάστα γαρίδας, λεμονόχορτο, galangal και πιπεριές τ..
Η πάστα γαρίδας (Ka-pi, Shrimp Sauce ή Balachan), είναι ένα κοινό συστατικό που χρησιμοποιείται στην ταϊλανδέζικη και νότια κινεζική κουζίνα. Η πάστα γαρίδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί συχνά ως συστατικό σε σάλτσα για ψάρια ή λαχανικά σε όλη την Νοτιοανατολική Ασία.Δημοφιλές στην κινέζικη κ..
Η πάστα γαρίδας Monika Sauteed είναι ένα κοινό συστατικό που χρησιμοποιείται στην ταϊλανδέζικη και νότια κινεζική κουζίνα. Η πάστα γαρίδας μπορεί να βρεθεί σε τρόφιμα σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία συχνά ως συστατικό σε σάλτσα για ψάρια ή λαχανικά.Δημοφιλές στην κινέζικη και ανατολίτικη μαγειρική. Πα..
Η πάστα γαρίδας Monika Sauteed είναι ένα κοινό συστατικό που χρησιμοποιείται στην ταϊλανδέζικη και νότια κινεζική κουζίνα. Η πάστα γαρίδας μπορεί να βρεθεί σε τρόφιμα σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία συχνά ως συστατικό σε σάλτσα για ψάρια ή λαχανικά.Δημοφιλές στην κινέζικη και ανατολίτικη μαγειρική. Πα..
Το Bagoong alamang είναι μια πάστα γαρίδας, δημοφιλής για την έντονη, δυνατή γεύση της. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ντιπ για πράσινα μάνγκο, ή ακόμα και για να αναμειχθεί με τη σαλάτα σας. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως υποκατάστατο αλατιού λόγω της αρωματικής του γεύσης.Στις Φιλιππίνες οι ..
Οι πάστες γαρίδας παρασκευάζονται και χρησιμοποιούνται στην Ασία εδώ και αιώνες.Το προϊόν παρασκευάζεται με άλεσμα ωμών γαρίδων, αναμυγνείονται με αλάτι και γίνεται ζύμωση του μείγματος. Μετά τη ζύμωση το προϊόν ξηραίνεται στον ήλιο. Οι πάστες τρώγονται συνήθως ζεστές σε συνδυασμό με φρούτα ή σε πιά..
Αυτές οι πάστες κατασκευάζονται και χρησιμοποιούνται στην Ασία εδώ και αιώνες. Το προϊόν παρασκευάζεται με άλεσμα ωμών γαρίδων, ανάμειξή τους με αλάτι και ζύμωση του μείγματος. Μετά τη ζύμωση το προϊόν ξηραίνεται στον ήλιο. Οι πάστες τρώγονται συνήθως ζεστές σε συνδυασμό με φρούτα ή πιάτα stir-fry. ..
Το Petis udang είναι μια ινδονησιακή πάστα γαρίδας από βραστές γαρίδες. Σε αντίθεση με το trassie petis udang δεν περιέχει γαρίδες που έχουν υποστεί ζύμωση, έχει πιο γλυκιά και πιο δυνατή γεύση και κρεμώδη υφή.Χρησιμοποιήστε την πάστα γαρίδας Petis της Jeeny για την προετοιμασία της panang laksa (ξι..
Το Trassie είναι ένας ινδονησιακός πολτός γαρίδας που παρασκευάζεται από γαρίδες που έχουν υποστεί ζύμωση, και στη συνέχεια ξηραίνεται και συμπιέζεται σε εύχρηστα κομμάτια. Το χρυσοκαφέ Jeeny’s Trassie Fried Shrimp Paste Block έχει έντονη γεύση ψαριού και χρησιμοποιείται για να αρωματίσει πολλά πιάτ..
Τα Kimchi είναι κορεάτικα λαχανικά που έχουν υποστεί ζύμωση που περνούν από μια διαδικασία παραγωγής γαλακτικού οξέος. Παραδοσιακά, τα λαχανικά τουρσί για να παρέχουν αρκετές βιταμίνες για το χειμώνα. Πολλοί Κορεάτες πιστεύουν ότι μαζί με το ρύζι και τη σούπα, κανένα γεύμα δεν είναι πλήρες χωρίς kim..