Η πάστα Hakuko sake kasu αποτελείται από ίζημα σάκε, ρύζι & κότζι.Χρησιμοποιείται κυρίως για το μαρινάρισμα των λαχανικών, ψαριών ή κρέατος αλλά και στη ζαχαροπλαστική.Ανάλογα με το πάχος των προϊόντων σασ μαρινάρετέ τα από δύο ώρες έως ένα βράδυ.Μετά το άνοιγμα να διατηρείται στο ψυγείο...
Το μίσο, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πολύχρηστικά και θεραπευτικά καρυκεύματα στον κόσμο και είναι το απόλυτο συνώνυμο της γεύσης umami.Θεωρείται μία υπερτροφή γεμάτη πολύτιμα προβιοτικά (προϊόν ζύμωσης) και αποτελεί πηγή πρόσληψης αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών, ενώ είναι χαμηλό σε θερμίδες κα..
Το μίσο, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πολύχρηστικά και θεραπευτικά καρυκεύματα στον κόσμο και είναι το απόλυτο συνώνυμο της γεύσης umami.Θεωρείται μία υπερτροφή γεμάτη πολύτιμα προβιοτικά (προϊόν ζύμωσης) και αποτελεί πηγή πρόσληψης αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών, ενώ είναι χαμηλό σε θερμίδες κα..
Μια πάστα που συνδέεται με το ξύδι, το πράσινο shiso και τη μουστάρδα. Το μίσο είναι ένα από τα κύρια καρυκεύματα της ιαπωνικής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε σούπες αλλά και σε καρυκεύματα και μαρινάδες.Το πράσινο shiso είναι ένα φυτό της οικογένειας της μέντας, γνωστό και ως ιαπωνικός βασιλικός.Γεύσ..
Το μίσο, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πολύχρηστικά και θεραπευτικά καρυκεύματα στον κόσμο και είναι το απόλυτο συνώνυμο της γεύσης umami.Θεωρείται μία υπερτροφή γεμάτη πολύτιμα προβιοτικά (προϊόν ζύμωσης) και αποτελεί πηγή πρόσληψης αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών, ενώ είναι χαμηλό σε θερμίδες κα..
To λευκό μίσο είναι το πιο ανοιχτό σε χρώμα, έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα ρυζιού, ήπιο σε γεύση, γλυκό και χωρίς πολύ αλάτι.Το μίσο, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πολύχρηστικά και θεραπευτικά καρυκεύματα στον κόσμο και είναι το απόλυτο συνώνυμο της γεύσης umami.Θεωρείται μία υπερτροφή γεμάτη πολύτ..
Το μίσο, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πολύχρηστικά και θεραπευτικά καρυκεύματα στον κόσμο και είναι το απόλυτο συνώνυμο της γεύσης umami.Θεωρείται μία υπερτροφή γεμάτη πολύτιμα προβιοτικά (προϊόν ζύμωσης) και αποτελεί πηγή πρόσληψης αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών, ενώ είναι χαμηλό σε θερμίδες κα..
Το μίσο είναι μια ζυμωμένη αλμυρή πάστα φασολιών, η οποία αποτελεί τη βάση της ιαπωνικής κουζίνας. Αυτό το προϊόν είναι ένα μείγμα από σόγια, κριθάρι και ρύζι. Έχει βαθιά, αλμυρή και πλούσια γεύση umami.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή σούπας μίσο, μαρινάρισμα κρέατος και λαχανικών. Μπορεί..
Αυτό το μίσο παρασκευάζεται με ζύμωση αποφλοιωμένων κόκκων σόγιας με koji. Το koji που χρησιμοποιείται καλλιεργείται από τον παραγωγό σύμφωνα με μια παραδοσιακή τεχνογνωσία 100 ετών.Έχει μια πλούσια, γεμάτη και umami γεύση που ταιριάζει εξαιρετικά με λαχανικά. Είναι πεντανόστιμο αραιωμένο σε ποτάτζ ..