ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΝΟΥΝΤΛΣ ΓΙΑΚΙΣΟΜΠΑ ΤΣΙΛΙ 111g NISSIN

Ετικέτες:
13069
, INSTANT
, YAKISOBA
, CHILLI
, NOODLES
, 111g
, NISSIN
, 13069
, ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ
, ΝΟΥΝΤΛΣ
, ΓΙΑΚΙΣΟΜΠΑ
, ΤΣΙΛΙ
, 111g
, NISSIN
, 13069
, INSTANT
, YAKISOBA
, CHILLI
, NOODLES
, 111g
, NISSIN
, 13069
, ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ
, ΝΟΥΝΤΛΣ
, ΓΙΑΚΙΣΟΜΠΑ
, ΤΣΙΛΙ
, 111g
, NISSIN
, 13069
, ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ
, ΝΟΥΝΤΛΣ
, ΓΙΑΚΙΣΟΜΠΑ
, ΤΣΙΛΙ
, 111g
, NISSIN
ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΝΟΥΝΤΛΣ ΓΙΑΚΙΣΟΜΠΑ ΤΣΙΛΙ 111g NISSIN
- Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- Κωδικός: 13069
- Βάρος: 120.00g
- Τιμή κιλού: 13.33€
- Μονάδα μέτρησης: Τεμάχιο
1.48€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.31€
Ακαταμάχητα στιγμιαία stir-fry noodles με καυτερή σάλτσα και φρέσκο λάχανο.
Αυτά τα νόστιμα, πικάντικα noodles μπορούν να παρασκευαστούν μέσα σε 3 λεπτά. Το προϊόν ταιριάζει καλά με κρέας, θαλασσινά και λαχανικά και μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ ή γεύμα.
Προετοιμασία:
- Ανοίξτε την συσκευασία και εάν επιθυμείτε κόψτε τα νούντλς στη μέση.
- Βράστε 250ml νερού και τοποθετείστε τα νούντλς σε ένα μπολ μαζί με το φακελάκι λαχανικών.
- Βάλτε το βραστό νερό στο μπολ με τα νούντλς και αφήστε τα να μαγειρευτούν για 2-3 λεπτά.
- Στη συνέχεια, προσθέστε το φακελάκι με την σάλτσα.
- Ανακατέψτε καλά, στραγγίξτε εάν επιθυμείτε και σερβίρετε.
Συστατικά:
- νούντλς 81.3% [αλεύρι σίτου, φοινικέλαιο, αλάτι, βελτιωτικά αλεύρων (Ε500, Ε451), σταθεροποιητής Ε501, πυκνωτικό: Ε412, αντιοξειδωτικό Ε306]
- σάλτσα καρυκεύματος 18.0%: [ζάχαρη, νερό, δεξτρόζη, φοινικέλαιο, αλάτι, ενισχυτικά γεύσης (Ε621, Ε635), ξύδι, σάλτσα σόγιας (νερό, φασόλια σόγιας, αλάτι, σιτάρι), μελάσα, χρωστική: Ε150c, μπαχαρικά, υδρολυμένη φυτική πρωτεΐνη, ντομάτα σε σκόνη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ (Ε330), πιπεριά τσίλι (0.5% στη σάλτσα καρυκεύματος), άρωμα], φρέσκο κρεμμυδάκι.
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από σέλερι, μαλακόστρακα, ψάρι, γάλα, μαλάκια, σινάπι και σησάμι.
ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Διατροφική Αξία:
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
Προϊόν Ουγγαρίας
Καθαρό Βάρος: 111g
Βάρος 240g, μετά την προετοιμασία μιας μερίδας ζυμαρικών.
ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΞΗΡΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.