Μενού
Το Καλάθι σας

Vietnamese Spring Rolls

2
20
1

ΥΛΙΚΑ :


7 στρογγυλά ρυζόχαρτα 22εκ.

1 φλ. φύτρες φασολιών

50γρ. νουντλς βερμισέλλι ρυζιού

11 μικρές βρασμένες γαρίδες

7 φύλλα μαρουλιού (μαλακά φύλλα)

14 φύλλα μέντας 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Μαγειρεύουμε τα νούντλς σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.

2. Αφαιρούμε το κοτσάνι από το μαρούλι, τοποθετούμε τα νούντλς με τις φύτρες φασολιών μέσα σε φύλλο μαρουλιού και τυλίγουμε.

3. Γεμίζουμε ένα βαθύ πιάτο με χλιαρό νερό και τοποθετούμε το ρυζόχαρτο μέσα για 2". 'Υστερα το βάζουμε σε ξύλο κοπής με την λεία επιφάνεια του προς κάτω η οποία πρέπει να είναι η εξωτερική των rolls.

4. Αποφλοιώνουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες, τις κόβουμε στην μέση και τις τοποθετούμε στο κάτω μέρος του ρυζόχαρτου, βάζοντας ενδιάμεσα τα φύλλα μέντας.

5. 'Υστερα παίρνουμε το ρολό με το μαρούλι -τις φύτρες φασολιών και τα noodles- και το βάζουμε στην μέση του ριζόχαρτου, διπλώνοντας, αριστερά και δεξιά τις άκρες του προς τα μέσα.

6. Ξεκινώντας από πάνω, τυλίγουμε για να καλύψουμε την γέμιση και συνεχίζουμε το τύλιγμα απαλά, μέχρι να ολοκληρωθεί το σχήμα μας. 

7. Σερβίρουμε με συνοδευτικές σάλτσες όπως sweet chiΙΙi sauce, peanut sauce ή hoisin sauce! 


Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Κοινοποίησε το: