Μενού
Το Καλάθι σας

Thai Pineapple Rice

2
15
1

ΥΛΙΚΑ


1 πακέτο πάστα μπαχαρικών για ρύζι ανανά Ταϊλάνδης

2 κ.σ ηλιέλαιο

3-4 ασκαλώνια (σε λεπτές φέτες)

2 αυγά χτυπημένα (το παραλείπετε σε περίπτωση νηστείας)

8 γαρίδες

200 γρ φρέσκο ανανά (κομμένο σε μπουκιές)

3 κ.σ αρακά κατεψυγμένο

Μαγειρεμένο ρύζι


Για γαρνίρισμα:

Φύλλα κόλιανδρου

Φυστίκια κάσιους

Κόκκινες πιπεριές τσίλι σε φέτες

Σταφίδες



ΕΚΤΕΛΕΣΗ



1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για να τηγανιστούν τα ασκαλώνια μέχρι να μοσχομυρίσουν.

2. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε.

3. Καρυκεύουμε τις γαρίδες με πιπέρι και σησαμέλαιο, τις προσθέτουμε και τηγανίζουμε για 2 λεπτά.

4. Προσθέτουμε το μαγειρεμένο ρύζι, τον αρακά και τον πάστα καρυκευμάτων, ανακατεύουμε καλά.

5. Προσθέτουμε τον ανανά και ανακατεύουμε μέχρι να μαγειρευτεί.

6. Γαρνίρουμε με τα υλικά της προτίμησής μας και σερβίρουμε.

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: