Μενού
Το Καλάθι σας

Patongo Doughnut Sticks

10
60'
2

ΥΛΙΚΑ :


3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλ. νερό + 120 ml βραστό νερό

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα

1 κ.γ. ζάχαρη

1/2  κ.γ. αλάτι

1 κ.σ. φυτικό λάδι

Μίγμα πουτίγκας για ντιπ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Βάζουμε τη μαγειρική σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Προσθέτουμε νερό και ανακατεύουμε καλά.

2. Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στο αλεύρι για όλες τις χρήσεις και στη συνέχεια ανακατεύουμε λίγο. Στη συνέχεια ανακατεύουμε καλά με το φυτικό λάδι μέχρι να ενωθούν πλήρως.

3. Καλύπτουμε το μείγμα με λεπτό ύφασμα όπως μια πετσέτα κουζίνας και αφήνουμε για 4 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.

3. Ζεσταίνουμε λάδι σε γουόκ ή τηγάνι. Πασπαλίζουμε λίγο αλεύρι σε ένα τραπέζι, επιλέγουμε μια χούφτα από το μείγμα και το σμιλεύουμε σε μακρύ σχήμα. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια ταμπονάρουμε λίγο νερό στη μέση κάθε κομματιού.

4. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι και τα τηγανίζουμε μέχρι να φουσκώσουν και να έχουν ωραίο χρώμα.


Για την πουτίγκα:

1. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε ένα μπολ. Προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι (120 ml) βραστό νερό.

2. Ανακατεύουμε ζωηρά μέχρι να ενωθούν καλά.




Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: