Μενού
Το Καλάθι σας

Goma Dare Japanese Sesame Sauce

4
5
1

ΥΛΙΚΑ:


6 κ.σ ταχίνι

2 κ.σ σάλτσα σόγιας

2 κ.σ μίριν

2 κ.σ ξύδι ρυζιού

2 κ.σ ζάχαρη

4 κ.σ μαγιονέζα Kewpie 

1 κ.σ πάστα μίσο

1/2 κ.γ σκόνη ντάσι

1/2  κ.γ σησαμέλαιο

Σουσάμι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



1. Προσθέτουμε όλα τα υλικά (ταχίνι, σάλτσα σόγιας, μίριν, ξύδι ρυζιού, ζάχαρη, μαγιονέζα Kewpie, πάστα μίσο, σκόνη ντάσι και σησαμέλαιο) σε ένα μικρό μπολ ανάμειξης.

2. Ανακατεύουμε καλά για να βεβαιωθούμε ότι όλα έχουν αναμειχθεί ομοιόμορφα.

3. Για το σερβίρισμα, ρίχνουμε 2 κ.σ από τη σάλτσα goma dare σε ένα μικρό μπολ για κάθε άτομο.

4. Για μια όμορφη γαρνιτούρα, πασπαλίζουμε με λευκό ή μαύρο σουσάμι και λίγο σησαμέλαιο.



* Αυτή η σάλτσα φυλάσσεται καλύτερα σε καθαρό γυάλινο βάζο στο ψυγείο. Θα πρέπει να διατηρηθεί για μια εβδομάδα περίπου όταν αποθηκεύεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο, είναι καλύτερο να ελέγξετε τη σάλτσα πριν τη χρησιμοποιήσετε.


** Για μια vegan εκδοχή, χρησιμοποιήστε σκόνη kombu dashi και παραλείψτε τη μαγιονέζα. Η σάλτσα θα είναι ελαφρώς λιγότερο πηχτή και κρεμώδης, αλλά θα εξακολουθεί να έχει νόστιμη γεύση!


Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: