Μενού
Το Καλάθι σας

Hoisin Beef Stir-Fry

4
30
2

ΥΛΙΚΑ:


1/3 φλ. σάλτσα hoisin

1 κ.σ.  shaoxing (κινέζικο κρασί μαγειρικής)

3 εκ. κομμάτι φρέσκο ​​τζίντζερ, ξεφλουδισμένο, ψιλοτριμμένο

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

500 γρ μοσχαρίσια μπριζόλα, κομμένη σε λεπτές φέτες

1 κ.σ. φυτικό λάδι

1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

400 γρ μπρόκολο κομμένο σε μικρά μπουκετάκια

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες

ρύζι γιασεμιού στον ατμό, για το σερβίρισμα




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



1. Ανακατεύουμε τη σάλτσα hoisin, το κρασί shaoxing, το τζίντζερ και το σκόρδο σε ένα μπολ. Τοποθετούμε το κρέας σε ένα γυάλινο ή κεραμικό μπολ και προσθέτουμε το μισό μείγμα της σάλτσας. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, αν το επιτρέπει ο χρόνος.


2. Ζεσταίνουμε ένα γουόκ σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το μισό λάδι. Τηγανίζουμε το βόειο κρέας, σε παρτίδες, για 2 έως 3 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και σκουπίζουμε το γουόκ με χαρτοπετσέτα.


3. Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι στο γουόκ σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τηγανίζουμε για 1 λεπτό ή μέχρι να μαλακώσει. Ύστερα προσθέτουμε και το μπρόκολο και την πιπεριά. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.


4. Επιστρέφουμε το βόειο κρέας στο γουόκ και προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα σάλτσας. Τηγανίζουμε για 1 λεπτό ή μέχρι να ζεσταθεί.


5. Σερβίρουμε με ρύζι γιασεμιού!

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: