Μενού
Το Καλάθι σας

Ma Po Tofu

2
30
2

ΥΛΙΚΑ :


90 γρ. χοιρινό κιμά

1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

1 κουτί τόφου

200 γρ. μαγειρεμένο ρύζι

1 κ.σ ηλιέλαιο ή λάδι ρυζιού

1 πακέτο Μα Ρο tofu 80γρ.

3 κ.σ νερό 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Στραγγίζουμε το τόφου από το νερό και το κόβουμε σε μικρούς κύβους. 

2. Σοτάρουμε τον κιμά σε ηλιέλαιο ή λάδι ρυζιού μέχρι να μαγειρευτεί. 

3. Προσθέτουμε το τόφου, την σάλτσα και 3 κ.σ νερό. 

4. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το τόφου να απορροφήσει τις γεύσεις και να πήξει η σάλτσα μας. 

5. Μόλις ετοιμαστεί, προσθέτουμε πάνω από το ρύζι, γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε! 


Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: