Μενού
Το Καλάθι σας

Korokke

2
60
1

ΥΛΙΚΑ :


Πάνκο

1 κ.σ. γλυκιά σάλτσα σόγιας

1 κ.σ.  σάλτσα σόγιας

1 κ.σ. μαγιονέζα

500 γρ πατάτες

1 μεγάλο καρότο

100 γρ μανιτάρια

1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι

1 φρέσκο ​​κρεμμυδάκι

2 αυγά

βούτυρο ή λάδι για το τηγάνισμα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :



1. Βράζουμε μισό κιλό πατάτες καθαρισμένες.

2. Κόβουμε το καρότο, τα μανιτάρια και ένα κόκκινο κρεμμύδι. Αν επιθυμούμε κόβουμε ένα φρέσκο ​​κρεμμυδάκι σε ροδέλες για χρώμα.

3. Μόλις ψηθούν οι πατάτες τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το καρότο, τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια.

4. Πολτοποιούμε σε πουρέ με τον οποίο σχηματίζουμε οβάλ σχήματα.

5. Βάζουμε το αυγό, το αλεύρι και το πάνκο το καθένα στο δικό του μικρό μπολ.

6. Περνάμε το σχήμα της πατάτας σας πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και μετά από το πάνκο.

7. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τηγανίζουμε τα Korokke μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.

8. Στο μεταξύ βάζουμε ίσα μέρη μαγιονέζας, σάλτσα σόγιας και γλυκιά σάλτσα σόγιας σε ένα μπολ - αυτή είναι η σάλτσα μας! 



Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: