Μενού
Το Καλάθι σας

Gochujang Cauliflower

2
20
2

ΥΛΙΚΑ :


1-2 κ.σ. Gochujang

3 κ.σ. σάλτσα σόγιας

1 κ.σ. σησαμέλαιο

Ρύζι

2 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. ηλιέλαιο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

2 κ.σ. φιστίκια

2 κλωναράκια κόλιανδρο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220˚C.

2. Σιγοβράζουμε τις μπουκίτσες του κουνουπιδιού σε βραστό νερό για 2 έως 3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας.

3. Ανακατεύουμε τη σάλτσα σόγιας, το μέλι, το ηλιέλαιο, το σησαμέλαιο και το Gochujang σε ε΄΄να τηγάνι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά.

4. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τις μπουκίτσες κουνουπιδιού. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε στο τηγάνι ώστε να καλυφθούν εντελώς από τη σάλτσα.

5. Σκεπάζουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ή αλουμινόχαρτο και απλώνουμε το κουνουπίδι στο ταψί. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν (10 με 15 λεπτά).

6. Στο μεταξύ, μαγειρεύουμε το ρύζι της επιλογής μας και ψιλοκόβουμε το φρέσκο ​​κρεμμυδάκι σε ροδέλες και τον κόλιανδρο.

7. Τέλος, τοποθετούμε τις χρυσοκαφέ μπουκίτσες κουνουπιδιού σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με φρέσκο ​​κρεμμυδάκι, κόλιανδρο και τα φιστίκια.



Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: