Μενού
Το Καλάθι σας

Korean Black Bean Sauce Noodles (Jjajangmyeon)

3
60
2

ΥΛΙΚΑ

Νουντλς σίτου για Black bean sauce 


Για την σάλτσα

5 κ.σ. πάστα μαύρων φασολιών

2 κ.σ. ηλιέλαιο ή σογιέλαιο

1 κ.σ. ζάχαρη

1 κ.σ. σάλτσα στρειδιών

1 φλ. ανάλατο ζωμό η νερό

1 κ.σ. άμυλο πατάτας


Για το κρέας

250-300 γρ χοιρινή ομωπλάτη

1 κ.σ. τζίντζερ και σκόρδο σε πουρές

1 κ.σ μίριν ή shaoxing

1/8 κ.γ. αλάτι και πιπέρι

2 κ.σ. ηλιέλαιο

1 κ.σ. σόγια


Για τα λαχανικά

2 ξερά κρεμμύδια

250γρ λάχανο

200γρ κολοκυθάκια


Για γαρνίρισμα

1 μικρό αγγούρι 

1 τηγανητό αυγό


ΕΚΤΕΛΕΣΗ 


1. Κόβουμε το κρέας σε 2 εκ. και το μαρινάρουμε με το μίριν, το τζίντζερ, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.

2. Αφού μαριναριστεί για τουλάχιστον 20 λεπτά προσθέτουμε σε ένα τηγάνι και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Ύστερα προσθέτουμε την σόγια και μαγειρεύουμε για ακόμη 1 λεπτό.

3. Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να μαλακώσουν. 

3. Σε ένα τηγάνι με καυτό ηλιέλαιο, προσθέτουμε την πάστα, την ζάχαρη και την oyster sauce και σοτάρουμε για 3 λεπτά.

4. Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά, προσθέτουμε την πάστα και ανακατεύουμε μέχρι να πάει παντού. Προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να βράσει για 3 λεπτά.

5. Χαμηλώνουμε αρκετά την φωτιά, ανακατεύουμε 100 ml νερό με το άμυλο πατάτας και το προσθέτουμε. Μόλις πήξει η σάλτσα αποσύρουμε από την φωτιά.

6. Βράζουμε τα noodles (βλέπε οδηγίες συσκευασίας) και σουρώνουμε.

7. Τοποθετούμε τα noodles σε ένα μπολ, προσθέτουμε την σάλτσα μαύρων φασολιών, ψιλοκομμένο αγγουράκι και ένα τηγανητό αυγό.


  

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: