Μενού
Το Καλάθι σας

Chapaguri

2
10
1

ΥΛΙΚΑ :


1 τεμ. Neoguri

1 τεμ. Chapaghetti

2 κ.σ. λάδι ρυζιού

340γρ. μοσχάρι φιλέτο κομμένο σε κομμάτια των 5 εκ.

1/2 κ.σ. πουρέ σκόρδου

1/4 κ.σ. πιπέρι

1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε τα νούντλς μαζί με το μείγμα λαχανικών για 3 λεπτά. 

2. Βάζουμε στο κρέας, ηλιέλαιο, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο και το ψήνουμε σε υψηλή φωτιά σε ένα τηγάνι, από όλες τις πλευρές για περίπου 2 έως 3 λεπτά. 

3. Ύστερα, ρίχνουμε τα μαγειρεμένα νούντλς στο τηγάνι μαζί με τα πακέτα καρυκευμάτων και το βούτυρο. 

4. Προσθέτουμε 1/2 φλ. νερό από τα νούντλς στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά για περίπου 1 λεπτό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε περισσότερο νερό. 

5. Αφαιρούμε από την φωτιά, μεταφέρουμε σε ένα μπολ, βάζουμε το κρέας από πάνω και απολαμβάνουμε! 

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: