Kimchi Fried Rice
2
30
2
ΥΛΙΚΑ :
2 κούπες μαγειρεμένο sushi rice
160γρ καυτερό λάχανο τουρσί (κίμτσι)
1 κ.σ gochujang
1 κ.γ πάστα σκόρδου & τζίντζερ
2 αυγά
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κ.σ μαγιονέζα kewpie
1 κ.σ σησαμέλαιο
Αλάτι & Πιπέρι
Για την κρεατοφαγική έκδοση : 100gr πανσέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1. Βάζουμε 1/2 κ.σ. σησαμέλαιο στο wok, κάνουμε τα αυγά μάτια και αφαιρούμε.
2. Κόβουμε την πανσέτα σε μικρά τετράγωνα, τηγανίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει και αφαιρούμε.
3. Βάζουμε 1/2 κ.σ. σησαμέλαιο τηγανίζουμε την πάστα σκόρδου μέχρι να ροδίσει και προσθέτουμε το μαγειρεμένο ρύζι, την μαγιονέζα και το gochujang.
4. Προσθέτουμε στο ρύζι την πανσέτα, το κίμτσι, αλάτι και πιπέρι και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.
5. Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι!