Μενού
Το Καλάθι σας

Japchae

4
30
1

ΥΛΙΚΑ 

250 γρ. noodles γλυκοπατάτας

180γρ.  σάλτσα Japchae

1 καρότο, σε λεπτές λωρίδες

1 κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες

1 κόκκινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες

1 κολοκυθάκι σε λεπτές λωρίδες

1 χούφτα σπανάκι

3 φρέσκα κρεμμυδάκια

3 σκόρδα πολτοποιημένα

6 shiitake μανιτάρια σε λωρίδες

2 αυγά

1 κ.γ σουσάμι

1 κ.σ ηλιέλαιο ή λάδι ρυζιού


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.

2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ ηλιέλαιο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε πιπεριά, καρότο, κρεμμύδι, κολοκυθάκι και σπανάκι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για λίγα ακόμη λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς τα λαχανικά. 'Υστερα προσθέτουμε τα μανιτάρια Shίίtake και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

3. Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τα αυγά, τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι και τα κάνουμε ομελέτα. 'Επειτα την κόβουμε σε λωρίδες και αφήνουμε στην άκρη.

4. Ρίχνουμε την σάλτσα στα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.

5. Προσθέτουμε τα noodles και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγα λεπτά.

6. 'Υστερα αποσύρουμε από την φωτιά, ρίχνουμε λίγο σησαμέλαιο, σουσάμι, προσθέτουμε την ομελέτα και σερβίρουμε! 

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: