Μενού
Το Καλάθι σας

Nem Nướng (Vietnamese Grilled Pork Skewers)

4
30
2

ΥΛΙΚΑ


1 συσκευασία μείγμα καρυκευμάτων Nem Nuong

500 γρ κιμά χοιρινό

2 κ.σ σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.σ σάλτσα ψαριού

1κ.σ λάδι

Βερμισέλλι ρυζιού

Λαχανικά της επιλογής σας (πράσινο ή κόκκινο μαρούλι κομμένο, μέντα, αγγούρι σε φέτες)

Σάλτσα ντιπ με βάση τη σάλτσα ψαριού (nước chấm)



ΕΚΤΕΛΕΣΗ 


1. Διαλύουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας με 1/4 φλ. (60 ml) νερό.

2. Προσθέτουμε το μείγμα, τη σάλτσα ψαριού, το λάδι και το σκόρδο σε 500 γραμμάρια κιμά χοιρινού, ζυμώνουμε μέχρι το μείγμα να γίνει κολλώδες. Αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά.

3. Πλάθουμε σε μικρές μπάλες και τις περνάμε σε στικ για σουβλάκια.

4. Μαγειρεύουμε στον ατμό για περίπου 10 λεπτά, ώστε να κρατήσει το σχήμα πριν από το τελικό στάδιο μαγειρέματος. Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να γίνουν ή στον φούρνο στους 170°C για 10 λεπτά.

5. Σερβίρουμε με βερμισέλλι ρυζιού, φρέσκα λαχανικά και σάλτσα ντιπ!

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Κοινοποίησε το: