Μενού
Το Καλάθι σας

Katsu Curry

3
45
3

ΥΛΙΚΑ :

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

720ml  νερό

1 κ.σ. ρυζέλαιο

1 πακέτο curry sauce mix της S&B ( 92g )

200γρ μαγειρεμένο ρύζι


Για το Katsu cutlet: 

650γρ στήθος κοτόπουλου (ή χοιρινό φιλέτο), χοντροκομένο σε 5 κομμάτια

30γρ αλεύρι

2 αυγά, χτυπημένα

50γρ panko

Λάδι για τηγάνισμα

Αλάτι & Πιπέρι 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


1. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε λάδι με μέτρια φωτιά για περίπου 5'. 'Επειτα προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά, καλύπτουμε με καπάκι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 15'. 

2. Σβήνουμε τη φωτιά, σπάμε το S&B Golden Curry Sauce σε κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει τελείως η σάλτσα. Σιγοβράζουμε για περίπου 5' ανακατεύοντας συνεχώς.

3. Αλατοπιπερώνουμε το στήθος κοτόπουλου ή χοιρινό φιλέτο, πασπαλίζουμε με αλεύρι και στη συνέχεια το βουτάμε στο χτυπημένο αυγό και καλύπτουμε με πάνκο. 

4. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι και τσεκάρουμε με λίγο πάνκο την θερμοκρασία.

5. Τηγανίζουμε τις κοτολέτες δυο- δυο για 6-8' (ανάλογα με το πάχος του κρέατος). Γυρίζουμε τις κοτολέτες από κάθε μεριά, μέχρι το πάνκο να πάρει χρώμα.

6. Στραγγίζουμε καλά, τοποθετούμε το ρύζι σε ένα πιάτο, από πάνω βάζουμε τις κοτολέτες και γαρνίρουμε με σάλτσα κάρυ! 


Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: