Μενού
Το Καλάθι σας

Chicken Teriyaki

4
15
1

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:


450 γρ.  μπούτι κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, χωρίς πέτσα, κομμένα σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς

3/4 φλ. σάλτσα τεριγιάκι

1 κ.σ φυτικό λάδι

2 κ.σ πουρέ σκόρδο-τζίντζερ

Πράσινο κρεμμυδάκι, σε φέτες

Σουσάμι

Ρύζι μπασμάτι ή γιασεμιού

Λαχανικά της επιλογής μας (μπρόκολο, πιπεριές κλπ)



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



1. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε πλαστική σακούλα που κλείνει με 1/2 φλ. σάλτσα τεριγιάκι, πιέζουμε τον αέρα από τη σακούλα και κλείνουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες ή όλη τη νύχτα.

2. Ζεσταίνουμε το φυτικό λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τον πουρέ σκόρδου και τζίντζερ και μαγειρεύουμε μέχρι για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί.

3. Για πιο ζουμερό και γευστικό κοτόπουλο, προσθέτουμε το υπόλοιπο 1/4 φλ. σάλτσα τεριγιάκι. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ή μέχρι να πήξει η σάλτσα και να καλύψει το κοτόπουλο.

4. Γαρνίρουμε με φρέσκα κρεμμυδάκια και σουσάμι. Σερβίρουμε με ρύζι στον ατμό και λαχανικά της επιλογής μας!

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: