Shanghai Sweet & Sour Spareribs with Asian Coleslaw
2
45
1
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
700 γρ χοιρινά παϊδάκια
Για την σάλτσα:
2 κ.σ ξίδι από ρύζι καρυκευμένο
3 κ.σ σάλτσα στρειδιών
2 κ.σ light σάλτσα σόγιας
2 κ.σ dark σάλτσα σόγιας
2 σκελίδες σκόρδο
15 γρ τζίντζερ
2 κ.σ μέλι
1 κ.σ κρασί Shaoxing/sherry
2 κ.σ κορν φλάουρ
Σουσάμι
Asian coleslaw:
Ψιλοκομμένο λάχανο και καρότα
Αγνό σησαμέλαιο
Sriracha Mayo
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Ανακατεύουμε το μείγμα σάλτσας με τα παϊδάκια. Αφήνουμε όλη τη νύχτα να μαριναριστούν.
2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
3. Τοποθετούμε τα παϊδάκια στο ταψί και ψήνουμε για 40 λεπτά.
4. Σερβίρουμε με λαχανοσαλάτα και γαρνίρουμε με σουσάμι.