Μενού
Το Καλάθι σας

Shanghai Sweet & Sour Spareribs with Asian Coleslaw

2
45
1

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:


700 γρ χοιρινά παϊδάκια


Για την σάλτσα:


2 κ.σ ξίδι από ρύζι καρυκευμένο

3 κ.σ σάλτσα στρειδιών

2 κ.σ light σάλτσα σόγιας

2 κ.σ dark σάλτσα σόγιας

2 σκελίδες σκόρδο

15 γρ τζίντζερ

2 κ.σ μέλι

1 κ.σ κρασί Shaoxing/sherry

2 κ.σ κορν φλάουρ

Σουσάμι


Asian coleslaw:


Ψιλοκομμένο λάχανο και καρότα

Αγνό σησαμέλαιο

Sriracha Mayo

Σουσάμι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:



1. Ανακατεύουμε το μείγμα σάλτσας με τα παϊδάκια. Αφήνουμε όλη τη νύχτα να μαριναριστούν.

2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.

3. Τοποθετούμε τα παϊδάκια στο ταψί και ψήνουμε για 40 λεπτά.

4. Σερβίρουμε με λαχανοσαλάτα και γαρνίρουμε με σουσάμι.


Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: