Μενού
Το Καλάθι σας

Mushroom Baguette

2
15
1

ΥΛΙΚΑ:


1 κ.σ αγνό σησαμέλαιο

250 γρ ανάμεικτα μανιτάρια

1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη

1 μικρό κομμάτι τζίντζερ, ψιλοκομμένο

2 μικρές μπαγκέτες (περίπου 75 γραμμάρια η καθεμία) ή 1 μπαγκέτα, κομμένη 

2 κ.σ  Sriracha Mayo

1 μέτριο καρότο, τριμμένο ή ζουλιέν

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο σε φέτες

1 μικρό ματσάκι κόλιανδρο


Για τη σάλτσα: 


1 ½ κ.σ  σάλτσα από εκχύλισμα στρειδιών

1 κ.σ σάλτσα Char Siu



ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουόκ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια (αν χρησιμοποιήσουμε αποξηραμένα πρώτα τα μουλιάζουμε σε ζεστό νερό για 10΄ λεπτά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), το σκόρδο και το τζίντζερ και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν, ανακατεύοντας τακτικά.

2. Προσθέτουμε τη σάλτσα από εκχύλισμα στρειδιών και Char Siu και μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.

3. Κόβουμε τις μπαγκέτες και φρυγανίζουμε ελαφρά. Απλώνουμε τη  sriracha mayo στο κάτω μέρος κάθε μπαγκέτας, στη συνέχεια απλώνουμε τα μανιτάρια, τα καρότα, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον κόλιανδρο.

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: