Μενού
Το Καλάθι σας

Dak Galbi Spicy Chicken

2
40
2

ΥΛΙΚΑ :


500 γρ φιλέτα μπούτι κοτόπουλου (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο κοτόπουλο ή στήθος κοτόπουλου) κομμένα σε μπουκιές

1/2 μέτρια γλυκοπατάτα, κομμένη σε μακριά χοντρά μπαστούνια

1/2 μικρό καρότο κομμένο διαγώνια σε  φέτες

1/4 (320 g) μικρό λάχανο, ψιλοκομμένο

175γρ. κέικ ρυζιού 

2-3 κουταλιές της σούπας λάδι ρυζιού

180 γρ σάλτσα κοτόπουλου gochujang bbq


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και μαρινάρουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά. (Αν και συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το μαρινάρετε για τουλάχιστον 4 ώρες)

2. Μουλιάζουμε τα κέικ ρυζιού σε ζεστό νερό για 10-15 λεπτά πριν τα χρησιμοποιήσουμε.

3. Προθερμαίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια δυνατή φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε λίγο μαγειρικό λάδι. Βάζουμε όλα τα λαχανικά και τα κέικ ρυζιού στο τηγάνι και από πάνω προσθέτουμε το κρέας. Τα ψήνουμε σε μέτρια δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά.

4. Στη συνέχεια μειώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς μέτρια χαμηλή και μαγειρεύουμε περαιτέρω μέχρι να ψηθούν όλα (περίπου 10 – 15 λεπτά). Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσει φαγητό στο τηγάνι. Μπορούμε να καλύψουμε με ένα καπάκι για να επιταχύνουμε τη διαδικασία μαγειρέματος.

5. Σερβίρουμε με ρύζι και άλλα κορεάτικα συνοδευτικά όπως κίμτσι!

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: