Μενού
Το Καλάθι σας

Coconut Sorbet

5
20'
2

ΥΛΙΚΑ :


2 κουτάκια γάλα καρύδας χωρίς ζάχαρη

1 κουτί κρέμα καρύδας χωρίς ζάχαρη

225 ml νερό καρύδας χωρίς ζάχαρη

1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη, προσαρμόστε στη γεύση

½ φλιτζάνι τριμμένη καρύδα, προαιρετικά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί παγωτομηχανή. Εάν χρειάζεται, τοποθετήστε τον πυρήνα της παγωτομηχανής στην κατάψυξη όλη τη νύχτα για να παγώσει. Επιπλέον, τοποθετήστε τα κουτάκια με γάλα καρύδας και την κρέμα καρύδας στο ψυγείο για αρκετές ώρες πριν τα χρησιμοποιήσετε.

2. Ρίχνουμε το νερό καρύδας και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και μετά αποσύρουμε από τη φωτιά. Μεταφέρουμε στο ψυγείο να κρυώσει εντελώς.

3. Αφού κρυώσει το νερό καρύδας, το τοποθετούμε μαζί με τα δύο κουτιά γάλα καρύδας και την κρέμα καρύδας σε ένα μπλέντερ. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθεί το μείγμα.

4. Ρίχνουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μαλακό για το στάδιο του σερβιρίσματος. Προσθέστε την τριμμένη καρύδα αν επιθυμείτε.

5. Μεταφέρουμε το σορμπέ σε ένα δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη και παγώνουμε για 2 έως 3 ώρες. Το σορμπέ θα σφίξει λίγο, αλλά θα είναι πιο απαλό στην υφή από ένα παγωτό με πλήρη λιπαρά, με βάση τα γαλακτοκομικά.

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: