Ma Po Tofu
2
30
2
ΥΛΙΚΑ :
90 γρ. χοιρινό κιμά
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κουτί τόφου
200 γρ. μαγειρεμένο ρύζι
1 κ.σ ηλιέλαιο ή λάδι ρυζιού
1 πακέτο Μα Ρο tofu 80γρ.
3 κ.σ νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1. Στραγγίζουμε το τόφου από το νερό και το κόβουμε σε μικρούς κύβους.
2. Σοτάρουμε τον κιμά σε ηλιέλαιο ή λάδι ρυζιού μέχρι να μαγειρευτεί.
3. Προσθέτουμε το τόφου, την σάλτσα και 3 κ.σ νερό.
4. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το τόφου να απορροφήσει τις γεύσεις και να πήξει η σάλτσα μας.
5. Μόλις ετοιμαστεί, προσθέτουμε πάνω από το ρύζι, γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε!