Μενού
Το Καλάθι σας

Oi Muchim Cucumber Salad

2
10
1

ΥΛΙΚΑ :


1 (260 γρ.) μέτριο αγγούρι ή 3 μικρά αγγούρια

1/4 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδι σε φέτες

1 φρέσκο ​​κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 κ.σ. σάλτσα σόγιας

1 κ.σ. ξύδι ρυζιού ή λευκό ξύδι

1 κ.σ. Gochugaru ή κατά βούληση

1 κ.σ. ζάχαρη

1 κ.σ. σησαμέλαιο

Σουσάμι


ΟΔΗΓΙΕΣ:


1. Κόβουμε τα αγγούρια σε φέτες πάχους 1 εκ.


2. Μαρινάρουμε τα αγγούρια με θαλασσινό αλάτι και ξύδι από κρασί ρυζιού. Έτσι απορροφούν το αλάτι και το ξύδι, βγάζουν  τα υγρά τους και διατηρούν την τραγανή υφή τους.


3. Μετά από 30 λεπτά ξεπλένουμε τα αγγούρια με τρεχούμενο νερό δύο φορές.


4.Ανακατέψτε τα υλικά του ντρέσινγκ σε ένα μικρό μπολ και το προσθέτουμε στα αγγούρια. Σερβίρουμε αμέσως!

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: