Μενού
Το Καλάθι σας

Coconut Pudding

5
25
1

ΥΛΙΚΑ


800 ml γάλα καρύδας

¾ φλ. (180 gr) ζάχαρη κοκοφοίνικα

⅓ φλ. (50gr) Κορν φλάουρ/Άμυλο καλαμποκιού

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

½ κ.σ. λάδι καρύδας

Για το σερβίρισμα

4 Καρύδια ψιλοκομμένα

Αποξηραμένη καρύδα

Φράουλες




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Αλείφουμε ένα τετράγωνο δοχείο με λάδι καρύδας και το αφήνουμε στην άκρη.

2. Σε μια κατσαρόλα, ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, λίγο γάλα καρύδας και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα χωρίς σβόλους.

3. Προσθέτουμε ζάχαρη & εκχύλισμα βανίλιας.

4. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα καρύδας και χτυπάμε καλά.

5. Κρατάμε την κατσαρόλα σε μια φωτιά και μαγειρεύουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 12-15 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσει η σάλτσα στον πάτο του τηγανιού.

6. Αφήνουμε τη σάλτσα να κρυώσει και μετά τη μεταφέρουμε στο λαδωμένο δοχείο. Το διατηρούμε στο ψυγείο να δέσει για τουλάχιστον 2-3 ώρες.

7. Μόλις δέσει, κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια, γαρνίρουμε με ψιλοκομμένα καρύδια, φράουλες και αποξηραμένη καρύδα και σερβίρουμε αμέσως ή αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο για αργότερα.

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: