Μενού
Το Καλάθι σας

Shirataki Noodles with Peanut Sauce

2
15
1

ΥΛΙΚΑ


2 συσκευασίες νούντλς shirataki

2 κ.σ μαγειρικό λάδι

1 φλ. μπρόκολο ψιλοκομμένο

1 φλ. ντοματίνια

1 καρότο, κομμένο σε στικ

1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Πράσινο κρεμμυδάκι και σουσάμι, για γαρνίρισμα

Για τη σάλτσα φυστικιού

½ φλ. κονσέρβα ελαφρύ γάλα καρύδας

4 κ.σ. φυστικοβούτυρο

2 κ.σ. σάλτσα σόγιας

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1 κ.σ. χυμό λάιμ

1 ½ κ.γ. κόκκινη πάστα κάρυ, ή όποια άλλη προτιμάτε

1 κ.γ. σάλτσα τσίλι σριράτσα

3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες ή 1 κ.σ πουρέ σκόρδου

2 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ ή 2 κ.σ. πουρέ τζίντζερ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Ξεκινάμε φτιάχνοντας τη σάλτσα φυστικιού. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μια μικρή κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1-2 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να πήζει.


2. Ξεπλένουμε καλά τα νούντλς κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Στραγγίζουμε και στη συνέχεια στεγνώνουμε με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας.


3. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι ή wok σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το μπρόκολο, τις ντομάτες, το καρότο και το κρεμμύδι στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ή μέχρι τα λαχανικά να γίνουν τραγανά.


4. Προσθέτουμε τα νούντλς και τη σάλτσα στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.


5. Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι!

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: